Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Deze BN-ers gingen je voor!

Op het ondergaan van een haartransplantatie rust vaak nog een taboe, zonde! Het haar is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk en daardoor iets wat snel onzeker maakt. Dit is echter niet iets om je voor te schamen. Wij hebben met onze behandelingen al bij veel mensen die onzekerheid of onvrede weggenomen en mooie resultaten geboekt.

Wat wij ontzettend waarderen is dat ook BN-ers, topsporters en influencers die wij in onze kliniek ontvangen transparant zijn over hun behandelingen en dit laten zien. Zij spreken vaak een breed publiek aan en laten zien dat een haartransplantatie of andere haarbehandeling toegankelijk is voor iedereen, dus ook voor jou! 

De haartransplantatie van

Jamie Trenité

Lights on, camera on… Action! Voor TV-presentator Jamie Trenité dagelijkse kost. Zijn mooie, blonde krullen zijn een bekend kenmerk van Jamie. Zelf begon hij zich wat te storen aan zijn inhammen die steeds dieper werden. Hij wende zich tot Transhair met de vraag of wij hem konden helpen. Maar natuurlijk! 

Het resultaat van

Giel de Winter

Inhammen, een terugtrekkende haarlijn, dunner wordend haar, kaalheid… Dingen die vanaf jonge leeftijd al hun intrede kunnen doen. Gelukkig is daar allemaal een oplossing voor! Bij Transhair bieden wij verschillende haarbehandelingen aan, gericht op al deze problemen. Giel de Winter, bekend van Stuk-TV onderging twee behandelingen bij Transhair. 

De behandeling van

Stan van het Feestteam

De goedbedoelde spuitbussen hebben Stan lange tijd goed geholpen om zijn dunner wordende haar te verbergen, maar daar wil hij vanaf. Uiteindelijk heeft hij toch gekozen voor een haartransplantatie bij Transhair. En dat had hij, naar eigen zeggen, veel eerder moeten doen. 

Stan neemt je mee tijdens de behandeling en de periode daarna in zijn vlogs.

Het verhaal van

Rutger Castricum

Een terugtrekkende haargrens, groter wordende inhammen of een kalende kruin: maar liefst 70% van de mannen wordt hier vroeg of laat mee geconfronteerd. Zo verging het ook Rutger Castricum, bekend van het politieke PowNed programma De Hofbar. Haarverlies is weliswaar een natuurlijk proces, dat wil dat nog niet zeggen je je er maar klakkeloos bij neer zou moeten leggen. Dankzij Transhair hoeft dat ook helemaal niet. Rutger heeft dankzij de specialistische zorg van Transhair nog steeds zijn mooie coupe.

Het verhaal van

Bizzey

DJ, producer en rapper… Iemand die op tal van manieren in de spotlights staat weet dat er dan net wat meer gekeken wordt naar voorkomen en uiterlijk, ook al zouden we graag anders beweren. Leendert Roelandschap, zoals Bizzey eigenlijk heet, weet hier alles van. Al jaren is hij up-and-running in de muziek business en hij kwam bij Transhair met de wens voor een haartransplantatie. 

De ervaring van

Maurice Steijn

Oud-voetballer en huidig Sparta-trainer Maurice had altijd een volle haardos, maar de laatste paar jaar merkte hij dat hij kaal begon te worden. Op naar Transhair! Maurice vertelt je alles over zijn ervaring met Transhair en hoe zijn behandeltraject eruitzag.

Het verhaal van

Kaz Paul

Kaz Paul van Manify, een online lifestyle magazine voor de moderne man. Dagelijks inspireert hij zijn lezers met items over mode, gadgets, auto’s en reizen. En zoals vele mannen had ook Kaz Paul last van dunner wordend haar, waar hij graag wat aan wilde doen. Hij onderging haartransplantaties bij Transhair en inspireerde ook daar zijn lezers mee! 

 

Het avontuur van

Kees Stevens

Ruim een jaar na zijn haartransplantatie bij Transhair, straalt Kees Stevens energie en zelfvertrouwen uit. Zijn verhaal laat zien: een haartransplantatie is veel meer dan een bezoekje aan de kapper. Het besluit om deze weg in te slaan, markeerde voor Kees het begin van een spannend, zij het uitdagend, avontuur naar een vernieuwde meer zelfverzekerde look.

De podcast

Marc-Marie & Aaf vinden iets

Luister jij ook zo graag naar podcasts? Ze zijn populairder dan ooit! In de podcast van Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ behandelen zij alledaagse zaken waar ze mee in aanraking komen. Zo ook het ondergaan van een haartransplantatie waarvoor ze bij de nr 1 specialist op dat gebied uitkwamen: Transhair. 

Het resultaat van

Raymond van Barneveld

Wat als een haartransplantatie niet mogelijk is voor jou? Transhair is gespecialiseerd in verschillende behandelingen. Een wat onbekendere behandeling die we hebben mogen uitvoeren bij een heel bekend iemand is de micropigmentatie behandeling. Niemand minder dan Raymond van Barneveld onderging deze bij Transhair! Deze MHP behandeling is uitermate geschikt voor mensen waarbij kaalheid al ver gevorderd is. 

Het verhaal van

De broertjes Mulder

Al jaren zijn de broertjes Mulder zeer succesvol op de schaats- en skeelerbaan. Hoewel hun haardos vaak verscholen zit onder een schaatspak of helm weten we door hun bekendheid inmiddels allemaal dat daar een mooie, blonde haardos onder verscholen zit. Onlangs ondergingen zij beiden bij Transhair een haartransplantatie! 

de haartransplantatie van

Joel Borelli

Achter de piano zit Joel Borelli in zijn natuurlijke habitat. Hij maakte furore bij Crazy Piano’s in Scheveningen en is inmiddels internationaal bekend door zijn cluboptredens over de gehele wereld. Maar laatst was hij weer even ‘gewoon’ in zijn vertrouwde Brabant, waar hij in de kliniek van Transhair een haartransplantatie onderging.