Consultlocatie Transhair

Haarkliniek Utrecht

Haarverlies is heel vervelend en het kan er zelfs voor zorgen dat je wat minder zelfverzekerd bent. Gelukkig is er een oplossing: een haartransplantatie! Kies dan wel voor de beste kliniek, met ervaren chirurgen en een beoordeling van maar liefst een 9,2. Bij de haarkliniek van Transhair krijg je de beste behandeling en is het resultaat optimaal. Zo geniet je weer zorgeloos van het leven. Je eerste consult voor een haartransplantatie bij Transhair kan gewoon in Utrecht plaatsvinden.

Advies op maat

De haartransplantatie-adviseur bekijkt tijdens het eerste consult jouw haar en geeft je op basis daarvan een persoonlijk advies op maat. Wanneer je kiest voor een haartransplantatie bij Transhair vindt die plaats in onze luxe haarkliniek in Vlijmen op landgoed De Wagenberg. Hier word je door een gespecialiseerd en ervaren team de hele dag persoonlijk begeleid en in de watten gelegd. De technieken die worden gebruikt, zijn innovatief en bieden het allerbeste resultaat.

Bereikbaarheid Transhair Utrecht

Je kunt Transhair in Utrecht op diverse manieren bereiken. De consultlocatie is gevestigd in het Regus-gebouw en ligt vlakbij P&R Papendorp, tussen de A12 en de A2 in. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer kunt je dus heel eenvoudig naar ons toe reizen.