Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Een haartransplantatie kan uw leven veranderen. De behandeling kan ervoor zorgen dat u beter in uw vel komt te zitten. Dankzij een haartransplantatie past uw uiterlijk weer bij uw zelfbeeld en kunt u weer helemaal uzelf zijn. Maar dan wilt u wél zeker weten dat de behandeling perfect wordt uitgevoerd. Want alleen het beste is goed genoeg voor uw haar. Bij Transhair werken de allerbeste artsen, die volledig zijn gespecialiseerd op het gebied van haartransplantatie. Samen met een team van speciaal opgeleide hairtechnicians voeren zij haartransplantaties uit die behoren tot de absolute top in Nederland.

Beste haartransplantatie

Uw resultaat staat bij Transhair altijd voorop. Wij zijn daarom niet de voordeligste kliniek van Nederland, maar wél de beste. Om ervoor te zorgen dat nog meer mannen en vrouwen een behandeling kunnen ondergaan in de beste haarkliniek van Nederland, investeren wij in het opleiden van de nieuwe hairtechnicians in haartransplantaties. Daarvan kunt u profiteren, door te kiezen voor een behandeling bij de Transhair Academy.

Transhair Academy

Wanneer uw haartransplantatie wordt uitgevoerd bij de Transhair Academy, wordt u behandeld door een team van zorgvuldig geselecteerde transplantatiedeskundigen die door onszelf worden opgeleid. De chirurgen zijn uiteraard afgestudeerd, gespecialiseerd en BIG-geregistreerd. De hairtechnicians in het team bevinden zich in een gevorderd stadium van hun opleiding.

Voordelige haartransplantatie

Een haartransplantatie bij de Transhair Academy betekent een behandeling tegen gereduceerd tarief, maar met dezelfde kwaliteit en garanties als alle andere behandelingen van Transhair. Denkt u er al langere tijd over om een haartransplantatie te laten uitvoeren, maar houdt de prijs u nog tegen? Met de Transhair Academy komt een behandeling bij de beste kliniek van Nederland binnen handbereik! Maak snel een afspraak of doe de haarscan.

 

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.