Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Alles over haartransplantatie

Het eerlijke verhaal

Wanneer je een haartransplantatie overweegt is het van belang je goed te laten informeren. Een eerlijk advies over de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie is voor ons het vertrekpunt. Wij beloven alleen wat we waar kunnen maken. Dat gebeurt in de branche wel eens anders. Lees het eerlijke verhaal over haartransplantatie en laat je persoonlijk informeren door één van onze haartransplantatie adviseurs.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie worden haarzakjes – ook wel grafts genoemd – uit de haarkrans achterop het hoofd naar het behandelgebied verplaatst. Dat kan de hoofdhuid zijn, maar ook de wenkbrauwen. Omdat de haren die in de haarkrans groeien immuun zijn tegen haaruitval, blijven ze ook op hun nieuwe plaats levenslang haar produceren. De haarzakjes kunnen op verschillende manieren worden verplaatst. Welke manier voor jou het meest geschikt is, bepaal je samen met jouw arts. Lees hier meer over de verschillende technieken voor haartransplantatie.

Hoeveel grafts heb ik nodig?

Het aantal haarzakjes (grafts) dat gebruikt kan worden voor een haartransplantatie is beperkt. In het donorgebied bevinden zich zo'n 5.500 grafts die gebruikt kunnen worden voor een haartransplantatie. Het gaat er daarom niet alleen om te bepalen hoeveel grafts er nodig zijn om de haarlijn te verbeteren, maar ook om hoeveel grafts er maximaal gebruikt kunnen worden. Te veel grafts ineens transplanteren kan namelijk de haardichtheid zelfs verslechteren. Lees hier meer over de manier waarop wij het resultaat van uw haartransplantatie bewaken.

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Groeigarantie

Een leven lang haar

Een haartransplantatie is een grote stap én een flinke investering. U wilt dus zeker weten dat de behandeling een mooi resultaat geeft en dat u er lang plezier van heeft. 

Bij dé nr. 1 haartransplantatiekliniek

Wat kost een haartransplantatie?

Voor jouw haar is alleen het allerbeste goed genoeg. Lees meer over de tarieven van de verschillende haartransplantaties bij Transhair. 

Kwaliteit boven snelheid

Waarom een haartransplantatie acht uur duurt

Een FUE-haartransplantatie is een lange zit. Vaak duurt het een hele dag. Zie je daar tegenop? En vraag je jezelf af of dat niet sneller kan?

Uitgelegd: van haaruitval naar volle haardos

Cor legt Kaz uit wat de oorzaken van haaruitval zijn en hoe een haartransplantatie weer voor een volle haardos kan zorgen.

Veel gestelde vragen over haartransplantatie

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Pak haarverlies en vroegtijdige kaalheid direct aan met onze Hair Loss Prevention Kit.

De Hair Loss Prevention Kit van Foll Hair biedt je alle essentiële haarverzorging en vitamines die je nodig hebt om haaruitval tegen te gaan! Deze complete set bevat de Biotine shampoo, het Root Activating Serum met AnaGain™ en de Hair Growth Vitamins.