Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Graft Calculator

Bereken met onze Graft Calculator gemakkelijk het aantal grafts wat we verwachten dat je nodig gaat hebben.

Een haartransplantatie vereist een verschillend aantal grafts per persoon. Een graft calculator kan helpen om een schatting te maken van het benodigde aantal grafts en de daarbij behorende kosten.

Het is echter belangrijk om te onhouden dat een consult met een specialist nodig is om jouw individuele haarproblemen te beoordelen en een definitief aantal grafts te adviseren dat aan je specifieke wensen voldoet. De graft calculator is slechts een hulpmiddel om een idee te krijgen van het benodigde aantal grafts.

Hoeveel grafts heb ik nodig?
Bereken het met de graft calculator

Stap 1 - Selecteer de gebieden waar je meer haar wenst.
Stap 2 - Kies op de schuifbalk de gewenste haardichtheid
Stap 3 - Het totaal aantal geschatte grafts vind je onder de schuifbalk

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.

Alles over haartransplantatie

Wanneer je een haartransplantatie overweegt is het van belang je goed te laten informeren. Een eerlijk advies over de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie is voor ons het vertrekpunt. Wij beloven alleen wat we waar kunnen maken. Dat gebeurt in de branche wel eens anders. Lees het eerlijke verhaal over haartransplantatie en laat je persoonlijk informeren door één van onze haartransplantatie adviseurs.

Specialist in haartransplantaties de juiste behandeling voor u

Voor iets dat zo belangrijk is als je haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor jou en luisteren naar jouw wensen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij jou past. Jouw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken.

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.