Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Over Transhair

Transhair behoort al sinds 1998 tot de top in haartransplantaties. Mede dankzij onze innovaties is het niet langer nodig om vijf behandelingen uit te voeren, maar is één behandeling meestal voldoende. Onze haarchirurgen zijn autoriteiten op het gebied van haarchirurgie en hebben al duizenden succesvolle behandelingen uitgevoerd.

Wanneer u ervoor kiest om eindelijk iets aan uw haarverlies te doen, kiest u voor kwaliteit. Voor de beste artsen die er zijn. En voor een kliniek met de nieuwste, state-of-the-art apparatuur. Want alleen het beste is goed genoeg voor uw haar. Dan is Transhair voor u de beste keuze. Want bij ons werken geen basisartsen, zoals in veel andere haarklinieken, maar gespecialiseerde chirurgen. Ze hebben jarenlange ervaring en ze gebruiken de nieuwste technieken.

Daarom garanderen wij u dat u een leven lang kunt genieten van het resultaat van uw haartransplantatie. Dat geven wij u zwart op wit. 

Met klinieken in Vlijmen en Duitsland is Transhair één van de grootste haartransplantatieklinieken ter wereld. Onze kliniek is in Vlijmen gevestigd op het prachtige Landgoed Wagenberg. U wordt omringd door rust en in luxe behandeld door ons deskundige team. Uw behandeling is nagenoeg pijnloos en gegarandeerd effectief. Zodat u na uw haartransplantatie weer zelfverzekerd door het leven kunt. 

 

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Free to be me
  • 21 Jaar ervaring

  • 16.144 succesvolle behandelingen

  • 5 gespecialiseerde haarchirurgen

Maak kennis met onze
zeer ervaren haarchirurgen

jarenlange en rijke ervaring

De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan uw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.