Last van een dunner wordende kruin? Wij kunnen je helpen!

De kruin is vaak een van de eerste plekken waar haarverlies zichtbaar wordt, wat voor veel mensen tot onzekerheid leidt en hun zelfvertrouwen aantast. Maar geen zorgen! Bij Transhair staan we voor je klaar met op maat gemaakte oplossingen om je natuurlijke haargroei te herstellen. Ontdek onze behandelingen.

FUT-haartransplantatie

Bij de FUT-haartransplantatie worden de haarzakjes afkomstig uit een reepje huid, dat uit de haarkrans op het achterhoofd wordt gehaald. Deze haarzakjes worden vervolgens één voor één in het ontvangst gebied geplaatst. Transhair is de enige kliniek die deze haartransplantatie uitvoert.

 

FUE-haartransplantatie

Anders dan bij de FUT-methode worden bij een FUE-haartransplantatie de haarzakjes één voor één uit de haarkrans geoogst. De gewonnen grafts worden in groeivloeistof geplaatst voor een optimale groei voordat ze getransplanteerd worden. Ons gespecialiseerde team transplanteert vervolgens de grafts zorgvuldig.

FUE-Plus is een innovatieve haartransplantatiebehandeling waarbij de FUE-methode wordt gecombineerd met een PRP-behandeling. Hierbij worden haarzakjes één voor één geoogst uit de haarkrans en vervolgens zorgvuldig getransplanteerd naar de dunner wordende kruin.

Wat FUE-Plus onderscheidt, is de toevoeging van de PRP-behandeling. Hierbij wordt plaatjesrijk plasma (PRP) uit je eigen bloed geïnjecteerd in de hoofdhuid. Dit plasma zit boordevol groeifactoren die de haargroei stimuleren en de gezondheid van niet-getransplanteerde haar en hoofdhuid verbeteren.

 

PRP-behandeling

Haarverlies kan ontzettend frustrerend zijn, maar een PRP-behandeling biedt een veelbelovende oplossing. Door bloed af te nemen en het plaatjesrijke plasma te scheiden, worden groeifactoren geïsoleerd die haarzakjes en stamcellen stimuleren. Deze behandeling, ingespoten in de hoofdhuid, bevordert haargroei en verbetert de algehele haarconditie. Het resultaat is dikker, glanzender haar en een gezondere hoofdhuid. Hoewel PRP geen volledige stop van haarverlies garandeert, vertraagt het kaalheidsproces aanzienlijk en kan het de kwaliteit van het haar verbeteren. Bovendien kan PRP worden gecombineerd met andere haartransplantatieprocedures voor een nog effectiever resultaat. Als je op zoek bent naar een doeltreffende aanpak tegen haarverlies en het verbeteren van je haarkwaliteit, overweeg dan zeker een PRP-behandeling.

 

Haarvitamines

Waarom haarvitamines innemen na een haartransplantatie? Haarvitamines zorgen ervoor dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het haar nodig heeft om mooi en gezond te blijven en de vitamines dragen bij aan het herstel. Daarom heeft Foll natuurlijke voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten ontwikkeld. met essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingsstoffen die bijdragen aan sterk en gezond haar.

 

Verhalen van cliënten

Arjan: "Mijn enthousiasme over het resultaat draag ik over op anderen. Ik denk ook dat het zien en overtuigen van mijn nieuwe look, de doorslag geeft aan andere mensen met haarverlies en dat dit de oplossing is." Lees hier zijn hele verhaal.

Damian: "Zo een fijne en leuke kliniek. Echt mijn complimenten aan het personeel, van Cor & Gigi tot aan de arts en zijn assistenten. Iedereen zorgt goed voor je, stellen je op je gemak. En vertellen stap voor stap wat ze gaan doen. Ik ben echt heel erg tevreden met de behandeling."

Fabian: "Van de vriendelijke ontvangst tot aan de nazorg is dit een positieve ervaring voor mij geweest. De FUE-plus behandeling is me erg goed bevallen en mee gevallen. Een zeer kundige chirurg ondersteunend door geweldige assistenten zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en dat de behandeling een succes werd.”

 

Maak een afspraak!

Herstel je zelfvertrouwen en ontdek wat Transhair voor jou kan betekenen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant