Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Een haartransplantatie is een grote stap én een flinke investering. Je wilt dus zeker weten dat de behandeling een mooi resultaat geeft en dat je er lang plezier van heeft. Het gaat tenslotte wel om je haar. Daarom krijg je bij ons levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren.

Een leven lang haar

Als onze gespecialiseerde chirurgen een haartransplantatie uitvoeren, gebruiken ze daarvoor haar uit de haarkrans: een gebied van zo’n 28 centimeter lang en 6 tot 8 centimeter breed op de achterkant van het hoofd. Dat haar is ongevoelig voor het makkelijke hormoon en daarom blijft het haar hier levenslang groeien. Per vierkante centimeter bevinden zich zo’n 80 haarzakjes (ook wel grafts genoemd). In totaal heeft een mens gemiddeld zo’n 15.680 grafts in de haarkrans. Bij een FUE-behandeling kan hier ongeveer 35% van gebruikt worden, zonder dat het zichtbaar wordt in het achtergebleven haar. Deze haarzakjes blijven gegarandeerd een leven lang haar produceren.

Innovatieve technieken

Omdat Transhair volledig gespecialiseerd is op het gebied van haartransplantaties, gebruiken onze chirurgen de meest innovatieve technieken – die ze in sommige gevallen zelf hebben ontwikkeld. Onze chirurgen zijn namelijk internationaal gerespecteerde autoriteiten op het gebied van haartransplantatie. Tijdens een transplantatie werken ze samen met een team van door onszelf opgeleide, ervaren hairtechnicians, die ervoor zorgen dat de haarwortels zodanig gesneden worden dat ze niet beschadigen. De speciale groeivloeistof waarin de haren vóór transplantatie worden geplaatst, zorgt er bovendien voor dat het resultaat optimaal is.

Nazorg

Na uw haartransplantatie krijg je van ons uitgebreide instructies mee over hoe je jouw getransplanteerde haar het beste kunt verzorgen. Daarbij kun je onze speciale verzorgingsproducten gebruiken. Zo weet je zeker dat jouw haar de beste verzorging krijgt om goed vast te groeien in de hoofdhuid. Na ongeveer een jaar is het eindresultaat zichtbaar: een natuurlijke haardos, waarbij de getransplanteerde haren een leven lang haar blijven produceren!

Tweede haartransplantatie

Ondanks het feit dat je een haartransplantatie heeft ondergaan, kan je kaalheid in de loop der jaren toch weer verergeren. De getransplanteerde haren vallen gegarandeerd niet uit, maar de oorspronkelijke haren daar omheen doen dat wellicht wél. Daarom is het goed om te weten dat we bij Transhair nooit teveel haren ineens transplanteren. Het maximale aantal dat we tijdens één behandeling verplaatsen, is 2.600. Je kunt dus tien of twintig jaar later nogmaals een haartransplantatie ondergaan, zonder dat dit zichtbaar wordt in de haarkrans.

Meer weten?

Wil je meer weten over haartransplantaties en de manier waarop wij het beste resultaat garanderen? Maak een afspraak met een van onze haaradviseurs en ontdek tijdens jouw gratis eerste consult wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen!

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Hair Loss Prevention Kit

De Hair Loss Prevention Kit van Foll Hair biedt je alle essentiële haarverzorging en vitamines die je nodig hebt om haaruitval tegen te gaan! Deze complete set bevat de Biotine shampoo, het Root Activating Serum met AnaGain™ en de Hair Growth Vitamins. 

Levenslange garantie

Kaalheid bij mannen

Hoe jong of oud je ook bent: haarverlies en kaalheid zijn nooit leuk. Toch wordt maar liefst 70% van de mannen vroeg of laat getroffen door kaalheid. Wat is daarvan de oorzaak? En is er een oplossing?

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.