Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

De prijs van jouw haartransplantatie bij Transhair hangt onder meer af van de soort haartransplantatie die je ondergaat en van de hoeveelheid haren die getransplanteerd worden. Een FUT-transplantatie, waarbij een stripje huid uit je haarkrans wordt gesneden waaruit de grafts worden gehaald, is voordeliger dan een FUE-transplantatie waarbij de haren één voor één worden getransplanteerd.

prijslijst haartransplantatie transhair.png

 

 

FUE Haartransplantatie

Bij de FUE haartransplantatie (Follicular Unit Extraction) worden grafts (groepjes haarwortels) één voor één van het donorgebied naar het doelgebied getransplanteerd. Een behandeling met de FUE-methode neemt ongeveer acht uur tijd in beslag. In deze afbeelding kunt u zien wat de een FUE haartransplantatie kost bij diverse gradaties van kaalheid. Lees meer over de FUE-behandeling

FUT Haartransplantatie

Bij de FUT Haartransplantatie (Follicular Unit Transplantation) wordt een stripje huid aan de achterkant van het hoofd verwijderd. Vervolgens worden alle één- of meerharige grafts (tot 4 harige grafts, gemiddeld is 1 graft 2,5 haar) uit dat stukje huid gehaald en op hun nieuwe plaats ingebracht. De behandeling volgens de FUT-methode duurt in totaal gemiddeld vier tot zes uur. In de afbeelding hieronder krijgt u een indicatie van de kosten van een FUT haartransplantatie bij diverse gradaties van kaalheid. Lees meer over de FUT-behandeling

Prijs wenkbrauwtransplantatie

Dunne of verdwenen wenkbrauwen kunnen weer mooi vol worden met een wenkbrauwtransplantatie. Dit kost bij Transhair € 2.500, inclusief alle benodigde voor- en nacontroles.

Prijzen Haarpigmentatie

Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een innovatieve techniek waarbij kleine stoppeltjes worden nagebootst, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Een MHP-behandeling kost gemiddeld per zone €600,- inclusief voor- en nazorg. 

Prijzen haarverbetering met PRP

Tijdens een PRP behandeling wordt PlaatjesRijk Plasma uit uw eigen bloed in de hoofdhuid geïnjecteerd. Daardoor wordt de haargroei bevorderd, waardoor het haar voller oogt. Een PRP-behandeling in combinatie met een haartransplantatie kost € 295, een losse sessie  € 395 en een startup-behandeling bestaande uit vier sessies kost € 1.295.

Gespreid betalen

Mocht je jouw behandeling in termijnen wensen te betalen of wens je hier vooraf meer informatie over, neem dan vrijblijvend contact op met onze partner Cosmetic Finance. Je kunt zowel een aanvraag indienen als vrijblijvend geïnformeerd worden.

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Stand-by haartransplantatie

Kan jij jouw eigen tijd indelen? Dan is een stand-by haartransplantatie bij Transhair voor jou de perfecte oplossing!

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.