Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

De kosten van je haartransplantatie bij Transhair worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de mate van kaalheid en de behandelmethode die je kiest. Je hebt de keuze tussen verschillende methoden, zoals alleen FUE of FUT behandeling, een FUEplus of FUT met haarverbetering.

prijslijst haartransplantatie transhair.png

 

 

FUE Haartransplantatie

Bij de FUE haartransplantatie (Follicular Unit Extraction) worden grafts (groepjes haarwortels) één voor één van het donorgebied naar het behandelgebied getransplanteerd. Deze behandeling duurt ongeveer acht uur. De kosten variëren afhankelijk van de mate van kaalheid. Voor meer informatie over de FUE-behandeling, bekijk onze pagina over de FUE-behandeling

FUT Haartransplantatie

Bij de FUT Haartransplantatie (Follicular Unit Transplantation) wordt een stripje huid aan de achterkant van het hoofd verwijderd. Daarna worden alle één- of meerharige grafts uit dat stukje huid gehaald en in het ontvangstgebied getransplanteert. De behandeling duurt gemiddeld vier tot zes uur. De kosten verschillen per graad van kaalheid.Lees meer over de FUT-behandeling

FUEplus Haartransplantatie

FUE-Plus is een innovatieve haartransplantatiebehandeling waarbij de FUE-methode wordt gecombineerd met een PRP-behandeling. De toevoeging van de PRP-behandeling stimuleert de haargroei en verbetert de gezondheid van zowel getransplanteerd als niet-getransplanteerd haar en hoofdhuid.

Prijs wenkbrauwtransplantatie

Dunne of verdwenen wenkbrauwen kunnen weer mooi vol worden met een wenkbrauwtransplantatie. Dit kost bij Transhair € 3.000, inclusief alle benodigde voor- en nacontroles.

Prijzen Haarpigmentatie

Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een innovatieve techniek waarbij kleine stoppeltjes worden nagebootst, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Een MHP-behandeling kost gemiddeld per zone €600,- inclusief voor- en nazorg. 

Prijzen haarverbetering met PRP

Een PRP behandeling bevordert haargroei door het injecteren van PlaatjesRijk Plasma uit uw eigen bloed in de hoofdhuid. Een PRP-behandeling in combinatie met een haartransplantatie kost € 295, een losse sessie € 395 en een startup-behandeling bestaande uit vier sessies kost € 1.295.

Gespreid betalen

Mocht je jouw behandeling in termijnen wensen te betalen of wens je hier vooraf meer informatie over, neem dan vrijblijvend contact op met onze partner Cosmetic Finance. Je kunt zowel een aanvraag indienen als vrijblijvend geïnformeerd worden.

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Stand-by haartransplantatie

Kan jij jouw eigen tijd indelen? Dan is een stand-by haartransplantatie bij Transhair voor jou de perfecte oplossing!

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.