Gratis en vrijblijvend consult
op een locatie bij u in de buurt

Wilt u graag een persoonlijk advies? Dan kunt u een afspraak inplannen op één van onze consultlocaties. Tijdens het consult nemen we de RIVM-richtlijnen zorgvuldig in acht. Zo schudden we geen handen en houdt uw consulent 1,5 meter afstand, zodat het voor allebei veilig is. Heeft u klachten van neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of recent opgetreden benauwdheid? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

Tijdens het vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij uitgebreid uw persoonlijke situatie, het gewenste resultaat en de kosten. Verder krijgt u alle benodigde informatie over de haartransplantatietechniek, het verloop van de behandeling, een passend persoonlijk advies en kunt u al uw vragen stellen. Op basis van dit adviesgesprek stellen de specialisten van Transhair indien gewenst een persoonlijk behandelplan voor u op.

Liever een videoconsult?

Dat is mogelijk! Want ook tijdens een gratis en vrijblijvend online consult via de camera op uw computer of telefoon kan uw consulent uw haarsituatie nauwkeurig in kaart brengen en u voorzien van een advies op maat.