Consultlocatie Transhair

Haarkliniek Rotterdam

Haarverlies is heel vervelend. Je kunt er zelfs minder zelfverzekerd door worden. Gelukkig kan een haartransplantatie helpen om weer zorgeloos te genieten van een vollere bos haar. Maar dan wil je natuurlijk wél een echt deskundige haarkliniek met chirurgen die als de beste in hun vakgebied worden gezien. Transhair is zo’n kliniek, met een beoordeling van 9,2 op Kliniekervaringen.nl. Wil je weten of een haartransplantatie ook voor jou een oplossing is? Maak dan een afspraak voor een gratis eerste consult bij Transhair in Rotterdam.

Welke haarbehandelingen zijn er mogelijk in onze haarkliniek in Rotterdam?

Heeft u last van dun haar, kaalheid of haaruitval? Dan is dit hét moment om er iets aan te doen! Wellicht is een haarbehandeling wel wat voor u. Bij Transhair kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen, zoals een FUE- en een FUT-haartransplantatie, wenkbrauwtransplantatie, haarpigmentatiebehandeling of een PRP-behandeling. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste adviesgesprek bij onze haarkliniek in Rotterdam vertelt uw adviseur van Transhair u alles over de verschillende technieken en behandelingen. Daarna krijgt u een advies op maat over de behandeling die het beste bij u past. Zo kunt u weer zelfverzekerd door het leven.

Hoe gaat een haartransplantatie in Rotterdam binnen onze kliniek in zijn werk?

Onze haarkliniek in Rotterdam is een consultlocatie. Dat betekent dat u bij deze locatie van Transhair een afspraak kunt maken met een haartransplantatie-adviseur voor een gratis consult en advies op maat. Uw adviseur bekijkt uw haar en adviseert u over de beste behandeling in uw situatie. De daadwerkelijke haartransplantatie wordt vervolgens niet in Rotterdam, maar in onze haarkliniek in het Brabantse Vlijmen uitgevoerd. Hier krijgt u in een luxe omgeving de beste behandeling, die wordt uitgevoerd door chirurgen die dankzij jarenlange ervaring een geweldig resultaat weten te bereiken.

Ervaringen met onze haarkliniek in Rotterdam

Transhair heeft al 25 jaar ervaring in haartransplantaties. Onze chirurgen zijn ervaren en gebruiken de nieuwste technieken. Ze voeren alleen maar haartransplantaties uit en geen andere behandelingen. En als je iets vaak doet, word je vanzelf de beste in je vak. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,2. En 62% van onze klanten komen op aanraden van andere klanten. Benieuwd naar de ervaringen met onze haarkliniek in Rotterdam? Bekijk voor- en na-foto’s van haartransplantaties, lees over ervaringen en ontdek waarom een haartransplantatie van Transhair ook voor u de perfecte oplossing is!

De prijs van onze haartransplantaties in Rotterdam

Overweegt u een haartransplantatie en bent u benieuwd naar de kosten van een haartransplantatie in Rotterdam? Op onze website kunt u meer informatie vinden over de prijs van een haartransplantatie, maar u kunt ook een gratis, vrijblijvend eerste consult inplannen om de mogelijkheden en kosten te bespreken. De prijs van onze behandelingen hangt namelijk af van de soort behandeling én van de grootte van het gebied dat behandeld wordt.

Waarom kiezen voor Transhair als je op zoek bent naar een haarkliniek in Rotterdam?

Op een uitstekend bereikbare locatie in Rotterdam adviseert Transhair je graag over de mogelijkheden om jouw kaalheid of haaruitval voor eens en voor altijd aan te pakken. Voor iets dat zo belangrijk is als je haar is alleen het beste genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. Jouw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken. Daarnaast krijg je van ons levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren. Zo garanderen wij het beste resultaat! Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen? Plan direct een afspraak in of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies bij onze haarkliniek in Rotterdam.