Consultlocatie Transhair

Haarkliniek Rotterdam

Haarverlies is heel vervelend. U kunt er zelfs minder zelfverzekerd door worden. Gelukkig kan een haartransplantatie helpen om weer zorgeloos van het leven te genieten. Maar dan wilt u natuurlijk wél een haarkliniek met chirurgen die als de beste in hun vakgebied worden gezien. Transhair is zo’n kliniek, met een beoordeling van 9,2 op Kliniekervaringen.nl. Wilt u weten of een haartransplantatie ook voor u een oplossing is? Maak dan een afspraak voor een gratis eerste consult bij Transhair in Rotterdam.

De beste oplossing

De haartransplantatie-adviseur kijkt tijdens uw eerste consult naar uw haar en beoordeelt de situatie. Op basis daarvan adviseert hij u over de beste oplossing. Wanneer u kiest voor een haartransplantatie bij Transhair, dan vindt de behandeling plaats in de luxe haarkliniek op landgoed De Wagenberg in Vlijmen. Het ervaren en gespecialiseerde team heeft de hele dag alle aandacht voor u en zorgt ervoor dat uw haartransplantatie perfect verloopt.  

Bereikbaarheid Transhair Rotterdam

U kunt Transhair in Rotterdam zowel met het openbaar vervoer als met de auto heel goed bereiken. De haarkliniek is gevestigd in het Regus-gebouw aan het Weena, vlakbij Rotterdam Centraal. Ook de Qpark-parkeergarage ligt op slechts 150 meter van de ingang van deze locatie.