Stan van het Feestteam kiest voor Transhair!

Transhair is al jarenlang dé specialist in het uitvoeren van haartransplantaties en andere behandelingen om de haardos voller te laten lijken. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen. Zo hebben wij onlangs Stan van het Feestteam behandeld. Hij heeft in Vlijmen een FUEplus haartransplantatie ondergaan. Dankzij de goede begeleiding door de specialisten van Transhair kijkt Stan positief terug op zijn behandeling.

Zo heeft Stan zijn FUEplus-haartransplantatie bij Transhair ervaren

Stan keek een beetje op tegen zijn haartransplantatie, maar achteraf vindt hij dat hij het veel eerder had moeten doen. De behandeling verloopt geheel pijnloos, dankzij de goede verdoving die er gebruikt wordt. Stan heeft dan ook geen pijn ervaren, hij voelde hooguit dat zijn hoofdhuid wat strak kwam te staan. Ook na de behandeling heeft hij geen pijn gehad, dankzij de goede pijnmedicatie die je mee naar huis krijgt. Ben je benieuwd geworden naar hoe het Stan nu vergaat? Hij maakt verschillende vlogs over zijn behandeling en het herstel. Kijk deze vlogs en ontdek hoe prettig de behandelingen bij Transhair verlopen.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Transhair heeft jarenlange ervaring op het gebied van haartransplantaties en andere haarbehandelingen. Veel bekende Nederlanders hebben in het verleden voor Transhair gekozen voor hun haarbehandelingen, waaronder Rutger Castricum, Maurice Steijn, Bizzey en Giel de Winter.
Een haartransplantatie is een ingrijpende behandeling die vraagt om deskundige begeleiding en nazorg. Om het beste resultaat te behalen, adviseert Transhair het gebruik van de Foll Hair producten. Door het gebruik van deze producten voor- en na een haartransplantatie, kan het resultaat van de behandeling worden geoptimaliseerd. Het haar wordt sterker, gezonder en groeit sneller en voller terug. Dit zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat, waarbij het haar eruitziet alsof het nooit is uitgevallen.
Foll Hair biedt verschillende producten die bijdragen aan een gezonde haargroei en een mooie, volle bos haar. Zo is er een shampoo die de hoofdhuid en het haar hydrateert en verzacht, en een conditioner die het haar sterker maakt en beschermt tegen beschadiging. Ook zijn er supplementen verkrijgbaar die de haargroei stimuleren en het haar van binnenuit voeden.

Lees ook over onze andere behandelingen

Wij vinden het belangrijk dat de behandelingen plaatsvinden in een huiselijke omgeving. Daarom zorgen wij ervoor dat je erg op je gemak wordt gesteld. Zo kijk je positief terug op jouw behandeling, net zoals Stan. Het maakt niet uit voor welke behandeling je kiest, je zult je er altijd prettig bij voelen. Je kunt bij Transhair namelijk ook terecht voor andere behandelingen, zoals een FUE haartransplantatie.De FUE haartransplantatie van Transhair is een moderne techniek waarbij individuele haarzakjes één voor één worden verplaatst naar de kale of dunbehaarde plekken op het hoofd. Ook een FUT-haartransplantatie of een MHP-behandeling behoren tot de mogelijkheden.

Laat je adviseren over de juiste behandeling voor jou

Ben je benieuwd geworden welke behandeling het beste bij jou past? Geheel vrijblijvend bekijken we jouw situatie en bespreken we wat een passende oplossing is, waar jij je prettig bij voelt. Jouw wensen staan natuurlijk altijd centraal. Plan dan direct een afspraak in.

Liever eerst wat meer informatie? Doe dan gewoon vanuit huis de haarscan! 

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant