Maurice’s ervaring met Transhair

“Ik begon op een gegeven moment behoorlijk kaal te worden. Daar wilde ik verandering in brengen.”

Naarmate we ouder worden, krijgen we jammer genoeg steeds meer te maken met kaalheid, haaruitval of dunner wordend haar. Zo ook oud-voetballer en huidig Sparta-trainer Maurice Steijn. Hij had altijd een volle haardos, maar de laatste jaren merkte hij dat hij kaal begon te worden. Op naar Transhair! Maurice vertelt je alles over zijn ervaring met Transhair en hoe zijn behandeltraject eruitzag.

Steeds meer haaruitval

Maurice was altijd tevreden over zijn haar, totdat hij ouder begon te worden. “Ik had altijd een mooie bos haar. Maar de laatste 10 jaar merkte ik dat ik langzaamaan kaal begon te worden. Ik vond die verandering best confronterend.” Toevallig ervaarde mensen uit zijn omgeving hetzelfde. “Zij besloten om een haartransplantatie te laten doen. Toen ben ik mij daar ook in gaan verdiepen. Ik was in het begin nog een beetje huiverig, het is tenslotte toch een medische behandeling.” Uiteindelijk won de wil om iets aan zijn kaalheid te doen van zijn twijfels, dus besloot hij ervoor te gaan!

Het eerste adviesgesprek met Transhair

De keuze voor Transhair was snel gemaakt. “De mensen uit mijn omgeving hadden een haartransplantatie bij Transhair laten doen. Ze waren na afloop erg te spreken over Transhair. Dat was voor mij de doorslaggevende factor om voor Transhair te kiezen.” Maurice maakte een afspraak voor een eerste adviesgesprek. “In dit gesprek gaf haartransplantatie adviseur Robin een hele duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden bij Transhair. Het was een aardige man. Hij nam de tijd om mij alles te vertellen over de behandelingen. Uiteindelijk hebben we er samen voor gekozen om een FUE-haartransplantatie te laten doen.” Het was vanaf het begin al duidelijk dat er twee behandelingen nodig waren om het gewenste resultaat te behalen.

De FUE haartransplantatie behandeling

Door de goede begeleiding van Transhair kwam Maurice ontspannen en goed voorbereid aan op Landgoed Wagenberg in Vljimen. Dat is de plek waar de behandeling plaatsvindt. “Ik werd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Vervolgens nam de arts de dagplanning zorgvuldig met mij door. Dit was heel fijn om nog eens te bespreken, ook al wist ik door voorgaande gesprekken al wat me te wachten stond.”  Het was een lange dag, maar de behandeling verliep harstikke goed. “Alle experts van Transhair waren heel vriendelijk en duidelijk in hun communicatie,” aldus Maurice. “Dat is precies wat je nodig hebt op zo’n moment.”

Uitstekende nazorg

Het natraject verliep voorspoedig. Transhair gaf een hoop tips en adviezen om in de weken na de haartransplantatie zo goed mogelijk te kunnen herstellen. “Alleen na de tweede behandeling had ik wat napijn. Gelukkig kon ik altijd contact opnemen met Transhair en mocht ik op een extra controle komen. Alles was goed en ik hoefde mezelf nergens zorgen om te maken. De experts van Transhair hebben mij goed door het natraject geholpen. Ik moest vooral heel veel koelen en het rustig aan doen. Dat hielp gelijk!”

Het resultaat

Het is inmiddels 3 maanden geleden dat Maurice zijn tweede haartransplantatie behandeling heeft ondergaan. “Het uiteindelijke resultaat is daarom nu nog niet zichtbaar. Maar ik verwacht en vertrouw erop dat het er prachtig uit gaat zien!” Maurice raadt Transhair zeker aan. “Ik weet het resultaat nog niet, maar de behandeling verliep goed en de begeleiding is uitstekend, zowel voor als na de operatie.”

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant