De haartransplantatie van Giel

Maar liefst 70% van alle mannen krijgt vroeg of laat te maken met een vorm van kaalheid. Jij ook? Daar hoef je je niet bij neer te leggen! Want gelukkig kun je tegenwoordig wat aan je kaalheid doen. Het taboe op haartransplantaties is aan het verdwijnen. 

Bij Transhair ontvangen we steeds vaker bekende Nederlanders voor een behandeling. Zo ook Giel de Winter, bekend van het YouTube-kanaal StukTV met maar liefst 2,3 miljoen volgers. Wij zijn supertrots dat wij Giel voor de tweede keer hebben mogen ontvangen en behandelen in onze kliniek. 

Haartransplantatie inhammen

Giel heeft eerder in een vlog van Fred van Leer al eens verteld waarom hij koos voor een haartransplantatie: zijn inhammen. Giel bekent in deze vlog dat hij soms onzeker werd van zijn inhammen. Daarom gaf hij zichzelf een haartransplantatie cadeau.

Geef jezelf het mooiste cadeau!

Het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven, is een zelfverzekerde uitstraling. Een haartransplantatie bij de deskundige haarchirurgen van Transhair kan je daarbij helpen. Twijfel dus niet langer en plan nu vrijblijvend een afspraak in voor een advies over haartransplantatie. Wij adviseren je graag welke behandeling bij jou het beste resultaat zal opleveren.

Benieuwd wat Transhair voor u kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant

  • Seizoensgebonden haaruitval

  • Transhair in Podcasts!