Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Haartransplantatie
bij inhammen

Voor veel mannen begint kaalheid met het steeds dieper worden van de inhammen. Dat zijn kale plekken in de vorm van een driehoek, die steeds groter worden door een teruglopende haargrens. Op een plaats die zo prominent aanwezig is in het gezicht is dat heel vervelend. Groter wordende inhammen zijn immers meteen zichtbaar, meer nog dan een kaler wordende kruin. Zowel mannen als vrouwen kunnen diepere inhammen krijgen, maar bij vrouwen is het minder opvallend en gemakkelijker te verbergen. Inhammen zijn vaak de eerste tekenen van androgene of erfelijke kaalheid.

Inhammen en kaalheid

Wanneer uw inhammen steeds groter worden, zullen deze steeds verder richting het achterhoofd gaan wijken, net zo lang totdat uw hele kruin kaal is. Rond de oren en op uw achterhoofd blijft wel altijd haar groeien, dat is de zogenoemde haarkrans. De mate van kaalheid kan worden benoemd volgens de zogenoemde Norwood-schaal:

Medicatie tegen inhammen

Kaalheid – en dus ook inhammen – worden veroorzaakt door een afgeleide van het mannelijke geslachtshormoon. Er zijn medicijnen die ervoor zorgen dat de haaruitval wordt vertraagd of tijdelijk wordt stilgezet, maar het is dan belangrijk om daar snel mee te beginnen. Wat medicatie echter niet kan doen, is haar terug laten groeien dat eenmaal is uitgevallen.

Inhammen haartransplantatie

Wilt u uw inhammen voor eens en voor altijd aanpakken? Dan is een haartransplantatie de enige oplossing die u een blijvend resultaat biedt. Bij een haartransplantatie worden haren uit de haarkrans op de achterkant van uw hoofd verplaatst naar de inhammen aan de voorkant.

De beste haartransplantatie

Wanneer u kiest voor een haartransplantatie, wilt u uiteraard wél het allerbeste resultaat. Kies daarom voor Transhair. Deze haarkliniek legt zich al 21 jaar volledig toe op haartransplantaties en er werken geen basisartsen, maar gespecialiseerde haarchirurgen die samen met een team van door Transhair zelf opgeleide hairtechnicians de beste haartransplantaties van Nederland uitvoeren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de haartransplantaties van Transhair? Doe de gratis haarscan of plan meteen een vrijblijvend consult in met een van de consultants, zodat uw inhammen snel weer bedekt zijn met mooi haar dat uw leven lang blijft groeien!

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.