de haartransplantatie van Bizzey

Tal van bekende Nederlanders vinden hun weg naar Transhair, onder wie dj, producer en rapper Bizzey. Hij koos voor een haartransplantatie en onlangs werd hij in onze haarkliniek in Vlijmen behandeld door een team van gespecialiseerde artsen en hair technicians. Lees hier meer.

Bij Transhair ontvangen we steeds vaker bekende Nederlanders voor een behandeling. Zo hebben we onlangs Bizzey behandeld. Bizzey is de artiestennaam van dj, producer en rapper Leendert Roelandschap. Jarenlang maakte Bizzey deel uit van dj-collectief Yellow Claw. In 2016 sloeg hij een andere weg in en richtte hij zich volledig op een solocarrière als rapper en urbanartiest. Dit blijkt een goede move, want hij werkt samen met bekende artiesten en zijn nummers staan geregeld in de hitlijsten. Naast zijn muziekcarrière is Bizzey actief op social media en wordt hij gezien als influencer.

Behandeling van Bizzey
Bizzey wilde zijn terugtrekkende haargrens laten behandelen. Hij maakte aan afspraak bij Transhair en na een uitvoerig intakegesprek hebben we de behandeling ingepland. In een luxe en ontspannen setting is Bizzey behandeld door onze gespecialiseerde artsen en hair technicians. De transplantatie is zeer goed verlopen en binnen enkele maanden kan Bizzey genieten van het definitieve resultaat van zijn behandeling.

Advies over uw haartransplantatie?
Ook genieten van volle bos met haar? Een haartransplantatie bij Transhair kan u helpen. Onze gespecialiseerde artsen en hair technicians zijn autoriteiten op het gebied van haarchirurgie en hebben al duizenden succesvolle behandelingen uitgevoerd. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies in onze kliniek in Vlijmen. Wij adviseren u graag welke behandeling bij u het meest optimale resultaat zal opleveren.

Ook interessant

  • Maatregelen RIVM