Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Hoe jong of oud je ook bent: haarverlies en kaalheid zijn nooit leuk. Toch wordt maar liefst 70% van de mannen vroeg of laat getroffen door kaalheid. Wat is daarvan de oorzaak? En is er een oplossing?

Mannelijke kaalheid

In Europa verliest maar liefst 70% van de mannen op een gegeven moment een deel van zijn of haar haren. Meestal begint de haaruitval bij de voorste haargrens, de kruin en de haargrens bij de slapen. Vooral mannen met relatief veel lichaams- en gezichtsbeharing lopen de kans om kaal te worden.

Oorzaak kaalheid

De oorzaak van kaalheid bij mannen ligt bij het mannelijk geslachtshormoon. Dit wordt, door een bepaald enzym, omgezet in een ander hormoon. Dit zorgt uiteindelijk voor kaalheid.

Oplossing tegen kaalheid

Er zijn medicijnen die met name beginnende kaalheid en haaruitval tegengaan of vertragen. Van enkele daarvan is de werking wetenschappelijk bewezen. Je moet er dan wel op tijd bij zijn. Wat deze middelen echter geen van allen kunnen, is nieuw haar laten groeien op kale plaatsen op het hoofd. De enige oplossing daarvoor is een haartransplantatie.

Haartransplantatie kaalheid mannen

Heel veel mannen kiezen er dan ook voor om een haartransplantatie te ondergaan, om weer een vollere haardos te krijgen. Bij een haartransplantatie worden haren uit het zogenoemde donorgebied gehaald, de haarkrans achterop het hoofd, waar altijd haar blijft groeien. Vervolgens worden deze haren getransplanteerd naar de kale plekken op het hoofd. Deze haren groeien daarna levenslang verder.

Haartransplantatie bij de beste kliniek

Wanneer je kiest voor een haartransplantatie, wil je dit uiteraard laten doen bij de meest betrouwbare kliniek van Nederland. Kies daarom voor een haartransplantatie bij Transhair: een haarkliniek met 25 jaar ervaring en ruim 27.000 uitgevoerde behandelingen. Bij Transhair werken alleen gespecialiseerde haarchirurgen, die veel ervaring hebben in het uitvoeren van haartransplantaties volgens de meest innovatieve methodes.

Meer informatie?

Wil je weten of een haartransplantatie ook voor jou een oplossing is voor je kaalheid? Neem dan contact op met Transhair voor een gratis eerste consult of doe vrijblijvend de haarscan. Jouw haarconsultant geeft je dan binnen 24 uur een eerste indicatie van de behandeling die voor jou geschikt is en de kosten daarvan. Zo zet je snel de eerste stap naar de oplossing voor jouw haaruitval!

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.