Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Bevrijd jezelf van kaalheid en herwin je zelfvertrouwen.

Ben je het beu om elke ochtend te moeten omgaan met haarverlies en kaalheid? Bij Transhair begrijpen we de impact die haarverlies kan hebben op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 27.000 succesvolle haartransplantaties zijn wij dé specialisten die je nodig hebt om weer te stralen met een volle haardos.

Mannelijke kaalheid : Een veelvoorkomend probleem

Kaalheid treft mannen van alle leeftijden en achtergronden. In Europa wordt ongeveer 70% van de mannen op enig moment geconfronteerd met haarverlies. Meestal begint dit bij de haarlijn aan de voorkant, de kruin en de slapen. Mannen met meer lichaams- en gezichtshaar hebben een verhoogd risico op kaalheid. De oorzaak van mannelijke kaalheid ligt bij het mannelijke geslachtshormoon testosteron, dat in de hoofdhuid wordt omgezet in het hormoon dihydrotestosteron (DHT). DHT verzwakt de haarzakjes, wat uiteindelijk leidt tot dunner wordend haar en kaalheid.

Oplossing tegen kaalheid

Er zijn medicijnen die met name beginnende kaalheid en haaruitval tegengaan of vertragen. Van enkele daarvan is de werking wetenschappelijk bewezen. Je moet er dan wel op tijd bij zijn. Wat deze middelen echter geen van allen kunnen, is nieuw haar laten groeien op kale plaatsen op het hoofd. De enige oplossing daarvoor is een haartransplantatie.

Haartransplantatie kaalheid mannen

Veel mannen kiezen voor een haartransplantatie om hun volle haardos terug te krijgen. Bij een haartransplantatie halen we haarfollikels, ook wel "grafts" genoemd, uit het donorgebied achter op het hoofd. Dit haar is immuun voor kaalheid en blijft altijd groeien. Vervolgens transplanteren we deze gezonde haarfollikels naar de kale plekken op het hoofd. Deze getransplanteerde haren behouden hun levenslange groeicyclus, waardoor je kunt genieten van een blijvend natuurlijke en volle haardos.

Waarom Kiezen Voor Transhair?

Ervaring & Expertise: Onze kliniek heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van haartransplantaties. Onze deskundige haarchirurgen hebben duizenden succesvolle behandelingen uitgevoerd en blijven zich voortdurend bijscholen om de nieuwste technieken toe te passen.

Maatwerkbehandelingen: Wij begrijpen dat geen twee gevallen van haarverlies hetzelfde zijn. Daarom bieden wij maatwerkbehandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en esthetische doelen.

Levenslange Groei: Onze haartransplantaties bieden blijvende resultaten. De getransplanteerde haren groeien levenslang door, waardoor je kunt genieten van een natuurlijke en volle haardos.

Gratis Consult of Haarscan

Ben je benieuwd naar wat Transhair voor jou kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis consult of doe vrijblijvend de haarscan. Jouw haarconsultant geeft je dan binnen 24 uur een eerste indicatie van de behandeling die voor jou geschikt is en de kosten daarvan. Zo zet je snel de eerste stap naar de oplossing voor jouw haaruitval!

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.