Consultlocatie Transhair

Haarkliniek Arnhem

Een haartransplantatie kan je leven leuker en lichter maken.Je kunt weer zorgeloos doen wat jij wilt en helemaal jezelf zijn. Maar het is wél noodzakelijk dat de haartransplantatie wordt uitgevoerd door de beste chirurgen, die bewezen effectieve technieken gebruiken. Dit is precies wat Transhair jou biedt. Benieuwd of een haartransplantatie iets voor jou is? In onze haarkliniek in Arnhem krijg je tijdens een gratis consult een advies op maat.

Luxe haarkliniek

De haartransplantatie-adviseur bekijkt jouw haar en adviseert je over de beste behandeling in jouw situatie. De daadwerkelijke haartransplantatie wordt vervolgens niet in Arnhem, maar in onze haarkliniek in het Brabantse Vlijmen uitgevoerd. Deze haarkliniek ligt op landgoed Wagenberg en tijdens de behandeling heeft het ervaren transplantatie-team alle aandacht voor jou. Je wordt behandeld in een luxe, prettige omgeving met chirurgen die worden gezien als de beste in hun vakgebied.

Bereikbaarheid Transhair Arnhem Zuid

Je kunt Transhair in Arnhem perfect bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er is een beveiligde ondergrondse parkeergelegenheid en fietsenstalling. Onze consultlocatie is gevestigd in het Regus - Arnhem Zuid (Meester B.M. Teldersstraat 7)