Consultlocatie Transhair

Haarkliniek Arnhem

Een haartransplantatie kan uw leven leuker en lichter maken. U kunt weer zorgeloos doen wat u wilt en helemaal uzelf zijn. Maar het is wél noodzakelijk dat de haartransplantatie wordt uitgevoerd door de beste chirurgen, die bewezen effectieve technieken gebruiken. Dit is precies wat Transhair u biedt. Benieuwd of een haartransplantatie iets voor u is? In onze haarkliniek in Arnhem krijgt u tijdens een gratis consult een advies op maat.

Luxe haarkliniek

De haartransplantatie-adviseur bekijkt uw haar en adviseert u over de beste behandeling in uw situatie. De daadwerkelijke haartransplantatie wordt vervolgens niet in Arnhem, maar in onze haarkliniek in het Brabantse Vlijmen uitgevoerd. Deze haarkliniek ligt op landgoed Wagenberg en tijdens de behandeling heeft het ervaren transplantatie-team alle aandacht voor u. U wordt behandeld in een luxe, prettige omgeving met chirurgen die worden gezien als de beste in hun vakgebied.

Bereikbaarheid Transhair Arnhem

U kunt Transhair in Arnhem perfect bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er is een beveiligde ondergrondse parkeergelegenheid en fietsenstalling. Onze consultlocatie is gevestigd in het Regus - Arnhem Park Tower (nieuwe stationsstraat 20)