Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Marc-Marie en Aaf Brandt Corstius over haartransplantaties

Podcasts zijn geen nieuwe uitvinding maar winnen tegenwoordig wel steeds meer terrein. Het luistert heerlijk weg tijdens de alledaagse dingen en dat is precies waar Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius het ook over hebben in hun podcast ‘Marc-Marie en Aaf Vinden Iets’. Ze recenseren álles! Ze verwonderen zich over alledaagse zaken en verkondingen hun mening daarover. Met behulp van de roddelbladen hebben ze altijd wel onderwerpen die ze kunnen bespreken en tussendoor is er ook ruimte voor luisteraars met vragen. Ook Transhair kwam aan bod in hun podcast!

Marc-Marie en Aaf Brandt Corstius over haartransplantaties

Want ook een haartransplantatie is tegenwoordig een alledaagse zaak. Steeds meer mensen ondergaan een behandeling en zijn hier ook heel transparant over. Gelukkig maar, want het is ook niets om je voor te schamen. Het feit dat haartransplantaties ook in deze podcast een ‘hot topic’ is bewijst maar weer dat het een steeds bekender fenomeen wordt. Dit komt mede door bekende Nederlanders die hier openlijk over praten op social media of TV en zo het onderwerp bespreekbaar maken en anderen inspireren. 

Haartransplantaties door Transhair

Ook in onze kliniek krijgen wij regelmatig bekende gezichten op bezoek voor een haarbehandeling zoals een FUE haartransplantatie, FUT haartransplantatie of MHP haarpigmentatie behandeling. Hier zie je wie wij allemaal al hebben mogen verwelkomen! 

Wilt u meer weten over onze behandelingen en welke voor u het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op