Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Het resultaat van een haartransplantatie

Een haartransplantatie doet u niet zomaar. Dat is een grote stap én een flinke investering. Wij begrijpen daarom maar al te goed dat u zeker wilt weten dat een haartransplantatie een mooi resultaat geeft. Maar wanneer is het eerste resultaat zichtbaar? Is dat al na 2, 4 of 6 maanden? Transhair vertelt u alles over het verloop van een haartransplantatie.

Het groeiproces na een haartransplantatie

Nadat u een haartransplantatie heeft ondergaan, gaat er een groeiproces van start. In de eerste maanden is de huid aan het herstellen en beginnen er geleidelijk aan nieuwe haren te groeien. Vervolgens worden de haren steeds sterker en langer. Hoelang het precies duurt voordat het resultaat van een haartransplantatie zichtbaar is, verschilt van persoon tot persoon. In de meeste gevallen duurt het 9 tot 12 maanden voordat het volledige resultaat zichtbaar is. Dit klinkt als een hele lange periode, maar een gezonde vollere haardos is het wachten waard. U heeft uw leven lang blijvend plezier van de haartransplantatie.

Resultaat van een haartransplantatie na 1 tot 2 maanden

De eerste weken na een haartransplantatie is de huid vooral aan het herstellen. Er kunnen korstjes ontstaan en de huid kan opgezwollen zijn. In deze fase is het vooral belangrijk om niet aan uw hoofd te zitten. Dit kan best moeilijk zijn, aangezien de korstjes kunnen gaan jeuken. De meeste korstjes zijn volledig verdwenen tussen de 7e en 10e dag na de ingreep. Vervolgens kan er haaruitval ontstaan. Dit voelt wellicht als een tegenslag, maar dat is het zeker niet. Dit is een heel natuurlijk proces. De getransplanteerde haren maken ruimte voor sterkere haren die langzaamaan zullen groeien. U ziet dan hoe de kalende plekken langzaam maar zeker nieuwe haargroei krijgen.

Resultaat van een haartransplantatie na 3 tot 4 maanden

De eerste zichtbare resultaten zullen na 3 tot 4 maanden verschijnen. Er begint geleidelijk aan nieuw haar te groeien. In deze periode komen de meeste haren weer in de groeifase. De nieuwe haren zijn in het begin nog heel dun en fijn.

Resultaat van een haartransplantatie na 6 tot 12 maanden

In deze periode volgt een tweede groeispurt welke doorzet tot de 9e maand. De nieuwe haartjes beginnen na 6 maanden steeds langer, sterker en voller te worden. Het resultaat wordt nu steeds meer goed zichtbaar.  

Resultaat van een haartransplantatie na 12 maanden

Het definitieve eindresultaat van een haartransplantatie is bij de meeste mannen en vrouwen zichtbaar na 12 maanden. Maar zoals we eerder al aangaven, is het moment waarop het eindresultaat te zien is per persoon verschillend. Bij de één kan dit binnen een jaar zichtbaar zijn en bij de ander kan dit langer dan 12 maanden duren. Het eindresultaat is bereikt als de getransplanteerde haren niet meer van de gewone haren teonderscheiden zijn. Nu kunt u zorgeloos gaan genieten van uw vollere bos haar!

Producten om het resultaat van onze haartransplantatie te stimuleren

Wil jij weten hoe je na een haartransplantatie uw getransplanteerde haren goed kunt verzorgen? Maak kennis met de haarproducten en -vitaminen van Foll! De natuurlijke voedingssupplementen, haarverzorgingsproducten en serums die Foll heeft ontwikkeld zijn rijk aan essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingsstoffen. De interne haarverzorging via voedingssupplementen in combinatie met topkwaliteit haarverzorgingsproducten zal de conditie van jouw haar verbeteren en het resultaat van jouw haartransplantatie stimuleren.

De beste haarproducten

Ontdek de kracht van prachtig haar met Foll! Onze exclusieve haarproducten transformeren dunner wordend haar. We bieden natuurlijke voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten vol essentiële voedingsstoffen. Klinisch getest en bewezen effectief bij haargroei en haaruitval. Laat je betoveren door onze geavanceerde formules, samengesteld door haarexperts. Bezoek vandaag nog onze website voor natuurlijke verzorging en geef je haar de liefde die het verdient.

Professionele haartransplantatie voor de beste prijs vindt u bij Transhair!

Het resultaat van een haartransplantatie is bij iedereen op een ander moment zichtbaar. In de meeste gevallen is dit na 9 tot 12 maanden. Wilt u meer weten over het resultaat van een haartransplantatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Doe een gratis haar scan of plan direct een vrijblijvende afspraak in. Wij zijn de nummer 1 haartransplantatiekliniek van Nederland. Voor professionele haartransplantaties voor de beste prijs, moet u bij Transhair zijn! Wij hebben al 25 jaar ervaring met haartransplantaties.