Levenslang resultaat

FUE
haartransplantatie

Bij de FUE-techniek worden de grafts – ook wel haarzakjes genoemd – één voor één uit de haarkrans van het hoofd gehaald. Daarna worden ze eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst, voordat ze worden getransplanteerd naar het gebied waar jij weer wilt genieten van een vollere haardos. Deze methode laat geen littekens achter.

 • 01

  De FUE-haartransplantatie

  De grafts worden door onze haartechnician in speciale groeivloeistof gelegd, die ervoor zorgt dat de haarzakjes beter en sneller groeien. Meteen daarna worden ze door de chirurg getransplanteerd. Omdat onze chirurgen en haartechnicians gespecialiseerd zijn in de FUE-methode, ziet het resultaat er heel natuurlijk uit. 

 • 02

  Genezing

  De FUE-behandeling neemt ongeveer acht uur in beslag en in die tijd kunnen maximaal 2.800 grafts worden getransplanteerd. Omdat het weghalen van de haarzakjes slechts zeer kleine wondjes achterlaat, geneest het donorgebied heel snel. Ook de geïmplanteerde grafts groeien binnen enkele dagen helemaal vast in de huidkanaaltjes waarin ze worden geplaatst. 

 • 03

  Het verwijderen van de haarzakjes

  Op de dag van jouw FUE-haartransplantatie heeft het hele behandelteam alle aandacht voor jou. Je krijgt eerst een plaatselijke verdoving in het donorgebied: de plaats waar de haren uit je hoofd worden gehaald. Het donorgebied ligt in de haarkrans: de krans haren op het achterhoofd die immuun is voor haaruitval. Het donorgebied wordt ook geschoren. Daarna haalt de chirurg de haarzakjes (grafts) – bestaande uit één tot vier haren – één voor één met een holle punch uit het de haarkrans.

 • 04

  Je leven lang zelfverzekerd

  Dat fijne, zelfverzekerde gevoel dat je haartransplantatie je geeft, blijft levenslang. Want wij garanderen de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk. Daarom beloven wij je zwart op wit dat alle getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren. Na je transplantatie kun je weer zorgeloos genieten van het leven. 

 • 05

  Onze nazorg

  Na de haartransplantatie geven we je een uitgebreide uitleg en krijg je onze eigen Active Hair Shampoo mee, voor de verzorging van het getransplanteerde haar. Na een tijdje plannen we een controlemoment in, zodat we kunnen zien of de getransplanteerde haren goed groeien. Al na een paar maanden gaan de haren groeien en na ongeveer een jaar is het eindresultaat bereikt. We nodigen je dan nog eens uit voor een laatste afspraak, zodat we kunnen bekijken of jij én wij helemaal tevreden zijn over het behaalde resultaat.

 • 06

  Voor de behandeling

  Je krijgt van ons een persoonlijk advies tijdens een gratis, vrijblijvend consult. Is de beste keuze voor jou een FUE-transplantatie? Dan plannen we jouw haartransplantatie in onze haarkliniek in Vlijmen. 

Klanten over Transhair

Transhair is de beste haarkliniek van Nederland. Dat zeggen wij niet zelf, dat zeggen
onze klanten. Ze beoordelen ons met een 9,2 op Kliniekervaringen.nl.

Je leven lang zelfverzekerd

Dat fijne, zelfverzekerde gevoel dat jouw haartransplantatie je geeft, blijft levenslang.
Want wij garanderen de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk.

Verschil tussen FUT en FUE

Bij de FUE methode worden de haarzakjes één voor één uit het donorgebied verwijderd, terwijl bij de FUT-methode een stukje huid verwijderd wordt uit het donorgebied. Omdat het hoofd bij de FUT-methode niet geschoren hoeft te worden, is deze methode bij uitstek geschikt voor vrouwen en mannen die het haar lang dragen. De FUE-methode is juist zeer geschikt voor mannen die de haarkrans kort of geschoren dragen. Onder de microscoop worden vervolgens de grafts (haargroepjes van één tot vier haren) geprepareerd in een speciale groeivloeistof. Na de FUT-methode blijft een klein litteken achter. Zeker wanneer het donorgebied heel beperkt is, kan de FUT-methode een betere keuze zijn dan de FUE-methode. Tijdens uw eerste consult geven we u een advies op maat.

Veelgestelde vragen
over een FUE haartransplantatie

Dr M. Statius Muller

Haartransplantatie chirurg

Dr. Alekseev

Haartransplantatie arts

Dr A. Meisen

Haartransplantatie arts

Britt

Teamleider Haartransplantatie assistente 5 jaar ervaring

Marijke

Haartransplantatie assistente 25 jaar ervaring

Deskundig en gespecialiseerd

Maak kennis met onze zeer ervaren haarchirurgen

De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan jouw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.

Verloop van het behandelproces

Neem een kijkje
bij een behandeldag van Transhair

Hoe ziet de dag van jouw haartransplantatie eruit? We nemen je graag stap voor stap mee door jouw behandeldag!

Wilt u meer informatie over
de FUE haartransplantatie?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.