Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Wanneer u een haartransplantatie ondergaat bij Transhair, kunt u kiezen uit twee methodes. Bij beide worden er groepjes haarwortels (zogenaamde grafts) uit uw hoofdhuid getransplanteerd. Maar een FUE-behandeling verloopt heel anders dan een FUE-behandeling. Hier leest u wat FUE grafts zijn, hoe wij die verkrijgen en wat we er mee doen. 

Wat zijn FUE grafts?

Met de FUE-methode (Follicular Unit Extraction) worden er groepjes haarwortels één voor één uit het donorgebied gehaald. Dit gebied ligt in de haarkrans: de haren op het achterhoofd die immuun zijn voor haaruitval. Een FUE graft is dus een groepje haarwortels in een haarzakje uit de haarkrans. In de meeste gevallen zitten hier één of twee haren in. Een groot voordeel daarvan is dat er geen littekens te zien zijn, in tegenstelling tot bij een FUT-behandeling. Dan wordt namelijk een stripje huid uit het donorgebied gehaald.

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Beoordeeld met gemiddeld een 9,2

op Kliniekervaringen.nl

Hoe komen wij aan FUE grafts?

Om de losse haarzakjes te verkrijgen, gebruikt onze haarchirurg een kleine holle punch. U zou het kunnen zien als een heel kleine, doorontwikkelde en geperfectioneerde appelboor. Met een half roterende beweging worden de grafts met de hand losgemaakt. Dat doen we met de hand, zodat we nauwkeurig kunnen werken en de hoofdhuid zo min mogelijk wordt beschadigd. Hiermee kunnen we tot maximaal 2800 grafts per dag transplanteren, wat neerkomt op ongeveer 4.000 – 5.000 haren.

Wat gebeurt er daarna met de FUE grafts?

Nadat de grafts uit het donorgebied achter op uw hoofd zijn gehaald, leggen onze hairtechnicians ze in een speciale vloeistof. Hierdoor groeien de haarzakjes beter en sneller op het moment dat we ze weer in uw hoofdhuid transplanteren. De chirurg zal ze door middel van een zeer klein sneetje in uw huid terugplaatsen. Binnen enkele dagen na de behandeling zijn de grafts helemaal vastgegroeid in de huid. Al na een paar maanden gaan deze haren groeien en na ongeveer een jaar is het eindresultaat bereikt.

Meer weten over FUE grafts?

De FUE-methode is zeer grondig en laat minimale littekens achter, zowel in het donorgebied als in het getransplanteerde gebied. Ook genezen de kleine wondjes zeer snel. Deze methode is vooral geschikt wanneer u uw haar zeer kort (geschoren) draagt of nog niet zeker weet of u dit wilt gaan doen. Voor de behandeling moet u wel kaal geschoren worden. Wilt u meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis consult. Graag vertellen we u alles over de mogelijkheden!

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.

Bij Transhair bent u in goede handen

 

  • Eén van de grootste haartransplantatieklinieken ter wereld
  • Ruim 21 jaar ervaring met haartransplantaties
  • 14.534 succesvolle behandelingen uitgevoerd
  • Ruim 20 miljoen grafts getransplanteerd
  • 62% van onze nieuwe klanten zijn verkregen uit referentie van oude klanten