Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Micro FUE haartransplantatie

Wilt u afscheid nemen van uw kaalheid, inhammen of wijkende haargrens? Micro FUE is de meest geavanceerde techniek binnen de haartransplantatie. Bij het implanteren van de haarzakjes wordt gebruikgemaakt van een zeer kleine ponsje. Dit zorgt voor een natuurlijk en mooi resultaat. Transhair maakt in alle FUE-behandelingen gebruik van Micro FUE.

Wat is Micro FUE?

De meest innovatieve haartransplantatiemethode is de Micro FUE-methode. FUE staat voor Follicle Unit Extraction. Met een klein ponsje worden de haarzakjes (grafts) één voor één uit de haarkrans aan de achterkant van het hoofd gehaald. Deze haarkrans is immuun voor haaruitval. De grafts worden vervolgens behandeld met een speciale groeivloeistof, waarna ze terug worden geplaatst in het gebied waar u meer haargroei wenst. Bij Micro FUE wordt gebruikgemaakt van een zeer klein ponsje, ook wel holle punch genoemd. Deze is slechts 0,5 millimeter dik. Met het ponsje kan de chirurg zeer nauwkeurig de haarzakjes uit de haarkrans halen en inbrengen in de huidkanaaltjes in het transplantatiegebied.

Wat is het verschil tussen Micro FUE en FUE? 

Bij Transhair is er geen verschil tussen de Micro FUE-behandeling en de reguliere FUE-behandeling: wij maken namelijk bij álle FUE-behandelingen gebruik van de Micro FUE-techniek. De behandelend chirurg maakt bij het implanteren van de haarzakjes gebruik van het zeer kleine ponsje. Doordat het ponsje zo klein is, kunnen de grafts nog nauwkeuriger worden uitgenomen en ingebracht. Dit levert een mooi en zeer natuurlijk resultaat op. Bovendien veroorzaakt het ponsje slechts heel kleine wondjes. Deze minuscule wondjes zullen zeer snel genezen en ze laten geen vervelende littekens achter. Lees meer informatie over de FUE-behandeling.

Voor wie is Micro FUE geschikt? 

De Micro FUE-haartransplantatie is met name geschikt voor mannen en vrouwen met sterke haren in het donorgebied – de haarkrans aan de achterzijde van het hoofd. Wanneer u een haarkrans met veel haar heeft, dan ziet u niet dat hier haren zijn weggenomen. Tijdens de Micro FUE-behandeling kunnen ongeveer 2.800 haren worden verplaatst. Zijn er meer haren nodig, dan wordt de transplantatie over meerdere dagen uitgevoerd. Hoe lang uw haartransplantatie duurt én wat deze gaat kosten, hangt af van de hoeveelheid haarimplantaten die nodig is voor het beste resultaat. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek wordt dit vooraf met u besproken. 

Transhair, specialist in Micro FUE-transplantaties

Wilt u een vollere haarbos met behulp van de Micro FUE-methode? Maak uw keuze voor een kliniek met veel ervaring in haartransplantaties. Transhair is één van de grondleggers van haartransplantatie in Nederland. In ruim twintig jaar tijd hebben we meer dan 15.000 behandelingen uitgevoerd. In onze haarkliniek werken geen basisartsen, maar chirurgisch specialisten die door vakgenoten worden gezien als experts binnen het werkveld. Sommige van onze haarchirurgen stonden zelfs aan de wieg van de haartransplantatietechnieken die nu wereldwijd gebruikt worden. De chirurgen en hair technicians hebben veel ervaring met het uitvoeren van Micro FUE-behandelingen.

Gratis en vrijblijvend consult

Plan nu een persoonlijk advies tijdens een gratis en vrijblijvend haarconsult. Dit is altijd maatwerk. Tijdens het consult bespreken onze adviseurs de mogelijkheden van de Micro FUE-haartransplantatie met u, zoals de behandelmethode, de behandelduur en het gewenste resultaat. Ook worden de kosten met u besproken. Is Micro FUE de beste optie voor u, dan plannen we uw haartransplantatie in onze haarkliniek in Vlijmen. 

Voordelen Micro FUE

  • Geen hechtingen en littekens na behandeling
  • De minuscule wondjes herstellen zeer vlot 
  • Transhair heeft veel ervaring met Micro FUE
  • Transplantatie met zeer natuurlijk en mooi resultaat
  • Veel positieve ervaringen van eerdere klanten

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.