Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Cliënten over Transhair

De ervaringen van klanten zijn zeer waardevol voor ons en geven ook jou een goed beeld over het ondergaan van een haarbehandeling bij Transhair. 

Lees hier hoe klanten hun behandeling en het voor- en natraject bij Transhair hebben ervaren. Ieder met een eigen verwachting en wens. 

Matthijs’ ervaring met Transhair

De 42-jarige sportdocent Matthijs is fanatiek sporter. Hij houdt van hardlopen en loopt regelmatig marathons. Dus toen hij in 2020 met een blessure thuis zat, baalde hij flink. Hij vertelt: “Omdat je op zo’n moment toch niet veel kan, ga je nadenken.” Matthijs had al een tijd last van verminderde haargroei. Dit was hét moment om hier wat aan te doen.

Erwins ervaring met Transhair

Erwin is 39 jaar en woont met zijn partner en dochtertje van 3 jaar in Waalwijk. Hij merkte al een tijdje dat hij beginnende inhammen op zijn hoofd kreeg. “Verminderde haargroei zit in de familie, aan mijn moederskant” legt Erwin uit.

Koen zijn ervaring met Transhair

Er zijn geluksvogels die op hun tachtigste nog een volle haardos hebben, maar er zijn ook mannen die in hun tienerjaren al te maken krijgen met inhammen, dunner wordend haar of een terugtrekkende haargrens. Zo ook Koen. Hij heeft sinds zijn middelbareschooltijd last van dunner wordend haar en wilt daar graag iets aan doen. Hij kwam in contact met Transhair en besloot een haartransplantatie te ondergaan. Koen vertelt je alles over zijn ervaring met Transhair en hoe zijn behandeling eruitzag.

Ricardo’s ervaring met Transhair

Als het op iets zo persoonlijks als haaruitval en kaalheid aankomt, is het vinden van de juiste oplossing vaak een uitdaging. Zo ook voor Ricardo. Na veel wikken en wegen besloot hij om Transhair te benaderen.

Ritchie's ervaring met Transhair

Ritchie was midden twintig toen hij ontdekte dat zijn haarlijn terug begon te trekken en zijn haar dunner werd. Dat hij daar graag wat aan wilde laten toen maakte hij totaal geen geheim van. Hij vertelt je graag over zijn ervaring met Transhair en hoe zijn behandeltraject eruit zag. Al met al is het hem namelijk ontzettend mee gevallen! 

Bart's ervaring met transhair

De meest voorkomende symptomen van COVID-19 zijn inmiddels wel bekend: geen reuk, geen smaak, hoesten, verkouden, benauwdheid. Dat extreme haaruitval een gevolg kan zijn, is bij veel mensen nog niet bekend. Steeds vaker horen en zien we cliënten die te kampen hebben met haarverlies na corona. Ook Bart kampte met diffuse haaruitval na te zijn hersteld van het coronavirus. Door het gebruik van de producten van Foll is zijn haar weer hersteld.