“De ingreep was
heel goed te doen!”

Na het intakegesprek bij Transhair heeft Kaz alles nog eens laten bezinken en heeft hij besloten om een FUT-haartransplantatie te laten uitvoeren. De reden? Voor een FUT-transplantatie is scheren niet nodig!

Hairtechnicians

Op de dag van de transplantatie kreeg Kaz een rustgevend roesje en werd een reepje huid uit zijn haarkrans gesneden. Terwijl hij zelf genoot van een lekkere lunch, was een team van hairtechnicians bezig om de grafts uit het reepje huid te snijden en ze in speciale groeivloeistof te prepareren voor de transplantatie. De chirurg plaatste de grafts vervolgens één voor één terug in het hoofd van Kaz.

Spannend

Na de ingreep ging Kaz naar huis, mét instructies van Transhair om zo goed mogelijk voor de getransplanteerde haren te zorgen. “Na ongeveer één week mag je je hoofd masserend wassen. Wederom een mijlpaal die ik erg spannend vond. Uiteindelijk viel het allemaal mee en zie je jezelf opknappen. Alle korstjes verdwijnen langzamerhand en je ziet de haren die getransplanteerd zijn. Helaas vallen die na enkele weken ook uit, voordat ze na drie maanden écht gaan groeien. Tussen één en twee jaar na de ingreep zie je het maximale resultaat.”

Heftig, maar het is het waard

'Of het meeviel' is waarschijnlijk de meest gestelde vraag na de haartransplantatie. “Ik zeg dan heel eerlijk: het viel niet mee, maar ook niet tegen. Je weet van tevoren dat het niet zomaar even een gaatje vullen is. En de vakmensen van Transhair stellen je gerust vanaf minuut één. De ingreep zelf was heftig, maar het hebben van haar is het allemaal zó waard. Op naar een volle haardos!”

Nieuwsgierig naar een haartransplantatie? Vragen over de resultaten van een behandeling? Benieuwd naar het proces van een behandeling?
Vraag het Transhair, en wij stellen jouw vragen aan onze specialisten.
Misschien zie je jouw vraag binnenkort uitgebreid terug in een blogartikel!

Volg de behandeling van Kaz!

Ben je benieuwd naar het resultaat van de FUT-haartransplantatie van Kaz heeft gemaakt? Houd dan zeker Manify in de gaten. Binnenkort zie je het eindresultaat van zijn haartransplantatie. Liever zelf meteen meer weten over haartransplantaties? Reserveer meteen een consult met een haartransplantatie-consulent. Transhair heeft consultlocaties in heel Nederland én België, dus we zijn altijd dichtbij. Zet vandaag nog de stap naar een vollere haardos en feel free to be you!

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant