Natuurlijk resultaat zonder scheren

Haartransplantatie voor vrouwen

Stress, hormonen, erfelijkheid: haaruitval bij vrouwen of kaalheid bij vrouwen heeft verschillende oorzaken. Maar wat de oorzaak van uw hoge haarlijn ook is: een haar die is verdwenen, komt niet meer vanzelf terug. Gelukkig kunnen ook vrouwen een haartransplantatie ondergaan. En daarvoor hoeft uw haar bij ons niet geschoren te worden!

 • 01

  De keuze voor de juiste behandeling

  Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste adviesgesprek op één van onze locaties in Nederland neemt uw adviseur van Transhair alle tijd om u alles te vertellen over de verschillende technieken en behandelingen. Daarna krijgt u een advies op maat over de mogelijkheden voor een haartransplantatie. In de meeste gevallen zal dit de FUT-techniek zijn, omdat er dan geen deel van uw hoofd kaalgeschoren hoeft te worden. Heeft u vragen? Stel ze gerust, we beantwoorden ze graag. Ook na het gesprek kunt u ons altijd bereiken wanneer u een vraag heeft.

 • 02

  Reepje huid

  In onze luxe kliniek op Landgoed Wagenberg in Vlijmen wordt u ontvangen in een ontspannen omgeving. Uw chirurg en zijn team doen er de hele dag alles aan om uw haartransplantatie perfect te laten verlopen. U krijgt een plaatselijke verdoving en de chirurg neemt daarna één smal, dichtbehaard huidreepje uit het donorgebied weg. Omdat chirurg een innovatieve hechtingstechniek gebruikt, is het litteken dat achterblijft zelfs bij korte kapsels nauwelijks zichtbaar.

 • 03

  Voorbereiden van de haartransplantatie

  Bij uw FUT-haartransplantatie zijn niet alleen uw chirurg, maar ook vier tot acht van onze intern opgeleide hairtechnicians betrokken. Zij snijden de haarzakjes (grafts) los van het huidreepje. Dat doen ze onder geavanceerde microscopen. Daarna plaatsen ze de grafts – met één tot vier haren per stuk – in een speciale groeivloeistof, die ervoor zorgt dat de haren straks beter zullen groeien voor een optimaal resultaat. Er kunnen bij een FUT-haartransplantatie maximaal 2.000 grafts per dag worden getransplanteerd. De prijs van de behandeling is overigens ook gebaseerd op het aantal grafts dat wordt getransplanteerd.

 • 04

  Het plaatsen van het haar

  Wanneer de grafts eenmaal klaar zijn om getransplanteerd te worden, maakt de chirurg met een priknaald of de SLIT-methode zeer kleine huidkanaaltjes in het gebied waar u weer een volle haardos wilt hebben. Vervolgens worden de haarzakjes één voor één in deze kanaaltjes geplaatst, waarbij de chirurg de natuurlijke groeirichting nauwkeurig in de gaten houdt. De haartjes groeien al binnen een paar dagen na de haartransplantatie helemaal vast.

 • 05

  De dag na de FUT-transplantatie

  Omdat we zeker willen weten dat de haartransplantatie goed is gegaan, zien we u de volgende dag graag nog even terug in de kliniek. Als u dat wilt, kunnen we u na de behandeling naar een nabijgelegen hotel, zodat u daar de nacht door kunt brengen. Na de controle krijgt u een medische wasbeurt en kunt u uw haar weer voorzichtig in model brengen. Ook krijgt u van ons een uitgebreide toelichting en onze eigen Active Hair Shampoo voor de verzorging van het getransplanteerde haar.

 • 06

  Nazorg en controle

  Een paar maanden na de haartransplantatie zijn de haren volop aan het groeien en plannen we een controlemoment in. Na ongeveer een jaar krijgt u van ons een uitnodiging voor de laatste afspraak, zodat we onder meer aan de hand van foto’s kunnen bekijken of u én wij helemaal tevreden zijn over het behaalde resultaat van uw FUT-behandeling. 

 • 07

  Levenslange garantie haartransplantatie

  Wij vinden het belangrijk dat u zich op en top vrouw kunt voelen. Niet alleen vlak na de transplantatie, maar de rest van uw leven. Daarom garanderen wij de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk en krijgt u van ons zwart op wit dat alle getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren. Zo kunt u zorgeloos en zelfverzekerd genieten van uw leven. 

Dr M. Statius Muller

Haartransplantatie chirurg

Dr. Alekseev

Haartransplantatie chirurg

Dr K. Leonhardt

Haartransplantatie arts

Dr F. Neidel

Haartransplantatie arts

Britt

Teamleider Haartransplantatie assistente 4 jaar ervaring

Deskundig en gespecialiseerd

Maak kennis met onze
zeer ervaren haarchirurgen

De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan uw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.

Uitgelegd: van haaruitval naar volle haardos

Cor legt Kaz uit wat de oorzaken van haaruitval zijn en hoe een haartransplantatie weer voor een volle haardos kan zorgen.

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.