Het verhaal van Rutger Castricum

Een terugtrekkende haargrens, groter wordende inhammen of een kalende kruin: maar liefst 70% van de mannen wordt hier vroeg of laat mee geconfronteerd. Zo verging het ook Rutger Castricum, bekend van het politieke PowNed programma De Hofbar. Haarverlies is weliswaar een natuurlijk proces, dat wil dat nog niet zeggen je je er maar klakkeloos bij neer zou moeten leggen. Dankzij Transhair hoeft dat ook helemaal niet. Rutger heeft dankzij de specialistische zorg van Transhair nog steeds zijn mooie coupe.

Steeds meer haaruitval
Rutger heeft al vaker in de openbaarheid verteld waarom hij koos voor een haartransplantatie, bij voorbeeld toen hij te gast was bij ‘boerderij van dorst’. Hij had altijd een mooie volle haardos genoten, maar kreeg naarmate hij ouder werd steeds meer te maken met kaalheid. Dat was niet makkelijk te aanvaarden, zeker omdat Rutger regelmatig in de spotlights staat én ook best een beetje trots is op zijn goede looks. Een haartransplantatie bleek uiteindelijk de juiste oplossing voor hem.

Een taboe doorbreken
Op het ondergaan van een haartransplantatie, laat staan daar openlijk voor uitkomen, rust vaak nog een taboe. Zonde, want kaalheid maakt een hoop mensen onzeker terwijl je er prima iets kan doen en het toch niets is om je voor te schamen. Zoals als wij Rutger kennen, zal hij ongetwijfeld lak hebben aan het heersende taboe. Het heersende stigma over kaalheid en het ondergaan van een haartransplantatie wordt omvergeworpen doordat mensen als Rutger er openhartig over praten. Wij zijn er trots op dat Rutger koos voor onze haarkliniek, en blij met het fantastische eindresultaat.

Wil je meer weten over onze haartransplantaties? Bekijk hier onze behandelingen. Of wil je gewoon zien welke BN-ers er nog meer bij ons zijn behandeld? Daarvoor is er onze speciale BN-er pagina.

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant

  • Seizoensgebonden haaruitval