Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Haartransplantatie in Turkije? Goedkoop is duurkoop! | Transhair

Zo’n goedkope haartransplantatie in Turkije lijkt heel aanlokkelijk. Denk er echter nog eens een keer goed over na, als uw haar u écht lief is. Wilt u weten waarom? Lees dan snel verder op onderstaande pagina.

Een haartransplantatie in Turkije lijkt perfect. Lekker goedkoop en ze beloven een veel beter resultaat dan in Nederland, want Turkse artsen transplanteren veel meer haren in één keer! U komt meteen in de verleiding om dat ticket maar te boeken. Dat is echter niet altijd verstandig. Wij leggen u graag uit waarom.

Waarom kiezen voor een haartransplantatie in Turkije?

De belangrijkste reden om voor een haartransplantatie in Turkije te kiezen, is de prijs. Zelfs inclusief reis en verblijf is een haartransplantatie in Turkije vaak nog goedkoper dan in Nederland. Daar is inderdaad geen speld tussen te krijgen.

Maar krijgt u in Turkije ook meer waar voor uw geld? Dat is nog maar ten zeerste de vraag. Want die goedkope haartransplantatie die u nú laat uitvoeren, kan ervoor zorgen dat uw haardos in de toekomst minder vol is en dat de haardichtheid een stuk lager wordt. En dat is nu precies wat u niet wilt, toch?

Teveel grafts bij een Turkse haartransplantatie

Een lagere haardichtheid terwijl er toch een haartransplantatie heeft plaatsgevonden? Ja, dat kan. Turkse artsen die in Turkije een haartransplantatie uitvoeren, adverteren namelijk vaak met een enorm hoog aantal haarzakjes – ook wel grafts genoemd – dat in één keer getransplanteerd kan worden. Daaraan is niets gelogen. Ze doen wat ze beloven en halen meer grafts uit het donorgebied dan in Nederland gebruikelijk is: tussen de 3.000 en 4.000, tegenover het absolute maximum van 2.800 in Nederland – en dan alleen als het donorhaar uitzonderlijk goed is.

Als u weet dat u in het donorgebied slechts maximaal 5.500 grafts tot uw beschikking heeft om te transplanteren, wordt al snel duidelijk waarom dat niet verstandig is. Niet alleen houdt u te weinig grafts over om eventueel op latere leeftijd een tweede haartransplantatie in Turkije te ondergaan. Ook wordt de haardichtheid in het donorgebied meteen een stuk minder dicht. Zeker wanneer u in de toekomst om wat voor reden dan ook voor een geschoren of heel kort kapsel kiest, heeft dat gevolgen. Op onderstaande foto is dat goed zichtbaar.

Gouden bergen bij een haartransplantatie in Turkije

Het klinkt aantrekkelijk om in één keer met 4.000 grafts de voorkant van uw hoofd te laten behandelen bij een haartransplantatie in Turkije. Turkse haarklinieken beloven u gouden bergen. Maar u kunt daar op latere leeftijd behoorlijk spijt van krijgen wanneer er te weinig grafts overblijven. Dat vertellen de goedkope transplantatie aanbieders in Turkije er niet bij.

Nederlandse kwaliteit boven Turkse kwantiteit

Wilt u geen niet nagekomen gouden bergen na een haartransplantatie in Turkije, maar een eerlijk advies en een realistisch beeld van het te verwachten resultaat? Kies dan voor Transhair. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden én de onmogelijkheden. Tevens bieden wij mogelijkheden voor een voordelige haartransplantatie.

Onze chirurgen zijn 100% gespecialiseerd in haartransplantaties. En wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Het gaat tenslotte wel om uw haar. Wij begrijpen dat alleen het beste goed genoeg is. Kies dus voor kwaliteit boven kwantiteit en kies voor Transhair in plaats van een haartransplantatie in Turkije. Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Groeigarantie

Een leven lang haar

Een haartransplantatie is een grote stap én een flinke investering. U wilt dus zeker weten dat de behandeling een mooi resultaat geeft en dat u er lang plezier van heeft. 

Klanten over Transhair

Transhair is de beste haarkliniek van Nederland. Dat zeggen wij niet zelf, dat zeggen
onze klanten. Ze beoordelen ons met een 9,2 op Kliniekervaringen.nl.

Je leven lang zelfverzekerd

Dat fijne, zelfverzekerde gevoel dat jouw haartransplantatie je geeft, blijft levenslang.
Want wij garanderen de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk.

Dr M. Statius Muller

Haartransplantatie chirurg

Dr. Alekseev

Haartransplantatie arts

Dr A. Meisen

Haartransplantatie arts

Britt

Teamleider Haartransplantatie assistente 5 jaar ervaring

Marijke

Haartransplantatie assistente 25 jaar ervaring

Deskundig en gespecialiseerd

Maak kennis met onze
zeer ervaren MHP-specialiste

De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan jouw behandeling. Daarvoor gebruiken ze de meest moderne technieken. Dankzij de gedegen opleiding en jarenlange ervaring, staan onze specialisten garant voor optimaal resultaat.
Marleen is dé MHP-specialiste van Transhair. Ze is al 13 jaar haarchirurg bij Transhair, waarvan 7 jaar als MHP-specialiste.

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.