Benieuwd wat haartransplantatie voor je kan betekenen?

MHP is een innovatieve, niet chirurgische behandeling die o.a. kan worden gebruikt om littekens en haaruitval te camoufleren. Met deze techniek worden microstoppeltjes nagebootst, alsof er sprake is van een natuurlijk geschoren haarstijl. Micro Hair Pigmentatie (MHP) is een behandeling die met behulp van pigmenten en de meest recente technologische instrumenten rechtstreeks wordt aangebracht op de hoofdhuid om de natuurlijke uitstraling van echte haarfollikels te repliceren . In tegenstelling tot klassieke tatoeage wordt er tijdens een MHP geen permanente inkt gebruikt. Deze inkt is hypoallergeen (geen allergische reacties) en breekt totaal af in het lichaam zonder enige nevenwerkingen. De natuurlijke pigmenten die gebruikt worden door Transhair bevatten GEEN zware metalen zoals lood, nickel of ijzeroxide.

Een MHP behandeling voor een optische shaved/geschoren look kost gemiddeld €2000,-, dit is inclusief voor- en nazorg. Echter is iedere situatie anders en beoordelen de specialisten bij Transhair graag iedere situatie afzonderlijk. Op basis daarvan krijg je dan een persoonlijke indicatie van de kosten voor een haarpigmentatie bij jou.

Stel je vraag of maak een afspraak en ontvang gratis en vrijblijvend een inschatting van de te behandelen zones.

Deskundig en persoonlijk

De beste haartrans-
plantatie technieken

Voor iets dat zo belangrijk is als je haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor jou en luisteren naar jouw wensen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij jou past. De behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de goedkope maar kwalitatief veel minder goede haartransplantaties in Turkije waar je op langere tijd voor uit moet kijken.