Camoufleer haaruitval en littekens

Haarpigmentatie
MHP

Soms is een haartransplantatie geen optie. Bijvoorbeeld omdat de kaalheid al te ver gevorderd is. Voor mannen die het haar kort geschoren dragen, is MHP een perfecte oplossing. Met deze innovatieve techniek worden kleine stoppeltjes nagebootst, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit.

 • 01

  Iets voor u?

  Haarpigmentatie – ook wel Micro Haar Pigmentatie (MHP) genoemd – is niet alleen geschikt voor mannen bij wie de kaalheid te ver is gevorderd voor een haartransplantatie. Ook voor mannen en vrouwen die een kort kapsel voller willen laten lijken of voor mensen die lijden aan Alopecia Areata kan het dé oplossing zijn. Uw adviseur van Transhair beantwoordt graag al uw vragen. 

 • 02

  Minuscule puntjes pigment

  Wanneer u kiest voor haarpigmentatie, worden minuscule puntjes pigment net onder het huidoppervlak op het hoofd aangebracht. Zo lijkt het net alsof er kleine haartjes zitten. Het is in feite een soort tatoeage, maar omdat de inkt minder diep wordt geplaatst en in ongeveer twee jaar door het lichaam wordt afgebroken, vervaagt deze niet naar blauw. Ook is de inkt hypoallergeen en zitten er alleen natuurlijke pigmenten in. De inkt bevat dus geen zware metalen zoals lood, nikkel of ijzeroxide.

 • 03

  Hoe werkt haarpigmentatie?

  In onze comfortabele kliniek in Vlijmen wordt u ontvangen in een luxe, ontspannen omgeving. Onze ervaren pigmentatiespecialist brengt met een computergestuurde pen de inkt aan in de bovenste huidlaag, zodat kleine stoppeltjes worden gesimuleerd. De MHP-behandeling heeft ongeveer twee jaar resultaat. Omdat u voorafgaand aan de micro haarpigmentatie een verdovende zalf krijgt, is haarpigmentatie vrijwel pijnvrij.

 • 04

  Touch-ups haarpigmentatie

  Omdat de pigmenten geleidelijk door het lichaam worden afgebroken, raden we aan om elke achttien maanden terug te komen voor een opfrisbeurt van uw haarpigmentatie. Tijdens de touch-up, die gemiddeld een uur per zone duurt, worden nieuwe pigmenten geplaatst. Deze opfrisbeurt kost € 100,- euro per zone. 

Veelgestelde vragen
over een MHP haarpigmentatie