Camoufleer haaruitval en littekens

Haarpigmentatie
MHP

Wilt u voller ogend haar zónder een haartransplantatie te ondergaan? Of droomt u van een stoere shaven look, met een strakke haarlijn? Microhaarpigmentatie bij Transhair is dé oplossing. Met deze innovatieve techniek - ook wel stoppeltattoo genoemd – worden stoppels op het hoofd getatoeëerd op de kale plaatsen én wordt de haarlijn geperfectioneerd, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is. Maar ook voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar kan MHP de perfecte oplossing zijn: de getatoeëerde puntjes kunnen het haar optisch voller maken. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Onze Micro Hair Pigmentation behandelingen worden uitgevoerd door Clinic4Hair, een zusteronderneming van Transhair die beschikt over specialisten met jarenlange ervaring in dit vakgebied. 

 • 01

  Iets voor u?

  Haarpigmentatie – ook wel Micro Haar Pigmentatie (MHP) genoemd – is geschikt voor iedereen en voor elke haarkleur, met uitzondering van wit of grijs. Het is dus ook geschikt voor mannen en vrouwen die een kort kapsel voller willen laten lijken of voor mensen die lijden aan Alopecia Areata. Uw adviseur van Transhair beantwoordt graag al uw vragen. 

 • 02

  Minuscule puntjes pigment

  Wanneer u kiest voor haarpigmentatie, worden minuscule puntjes met natuurlijke pigmenten vlak onder het huidoppervlak op het hoofd aangebracht. De kleur wordt zorgvuldig afgestemd op uw natuurlijke haarkleur. Zo lijkt het net alsof er stoppels groeien, of wordt een vollere haardichtheid gesuggereerd dan er in werkelijkheid is. Het verschil met uw eigen haar is niet te zien. Het is een tatoeage, maar omdat de inkt minder diep wordt geplaatst en in ongeveer twee jaar door het lichaam wordt afgebroken, vervaagt deze niet naar blauw. Ook is de inkt hypoallergeen en zitten er alleen natuurlijke pigmenten in. De inkt bevat dus geen zware metalen zoals lood, nikkel of ijzeroxide.

 • 03

  Hoe werkt haarpigmentatie?

  In onze comfortabele kliniek in Vlijmen wordt u ontvangen in een luxe, ontspannen omgeving. Onze ervaren pigmentatiespecialist brengt met een speciaal ontworpen pen de inkt aan in de bovenste huidlaag, zodat stoppels worden gesimuleerd. Dat kan een beetje gevoelig zijn, maar is minder pijnlijk dan bijvoorbeeld een haartransplantatie. De MHP-behandeling heeft ongeveer twee jaar resultaat.

 • 04

  Touch-ups haarpigmentatie

  Omdat de pigmenten geleidelijk door het lichaam worden afgebroken, raden we aan om elke achttien maanden terug te komen voor een opfrisbeurt van uw haarpigmentatie. Dan kunnen ook meteen veranderingen in uw haarsituatie aangepast worden. Tijdens de touch-up, die gemiddeld een uur per zone duurt, worden nieuwe pigmenten geplaatst. Deze opfrisbeurt kost € 100,- euro per zone. 

Veelgestelde vragen
over een MHP haarpigmentatie