Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

MHP bij alopecia

Alopecia areata is een haarziekte, waarbij plotseling haren uitvallen. Hierdoor ontstaan kale plekken in het haar. Het is niet besmettelijk, maar natuurlijk wel vervelend. Ongeveer 2% van de mensen krijgt er één of meerdere keren in het leven mee te maken. Hoewel het haar bij veel mensen weer terugkomt is dat niet bij iedereen het geval. Zeker wanneer het haarverlies langdurig is, kan Micro Haar Pigmentatie – ook wel MHP genoemd - een goede oplossing zijn. 

MHP alopecia areata

Voor mensen met alopecia areata kan micro haarpigmentatie worden toegepast om de haardos optisch voller te laten lijken. Veel mensen met alopecia areata gebruiken elke dag een haarverdikkingsmiddel, maar dat is niet meer nodig na de MHP-behandeling. Wel is het belangrijk dat de haarsituatie, voorafgaand aan de MHP-behandeling, minimaal een jaar stabiel is. 

Haar verdichten MHP

Door MHP toe te passen kan het haar optisch worden verdicht. Dat is met name een goede oplossing voor vrouwen of mannen met langer haar, die haarlokken over de kale plekken heen laten vallen. Door stoppels te creëren valt de kale plek niet zo op. 

Shaven look alopecia

Voor (met name) mannen met alopecia areata kan MHP bovendien een uitkomst zijn in combinatie met een gemillimeterd kapsel. Door de suggestie van stoppels te wekken is immers nauwelijks waar te nemen wat echte stoppeltjes zijn, en welke stoppeltjes door middel van MHP gecreëerd zijn.  

MHP bij Transhair

Bij Transhair werken MHP-experts die met de meest geavanceerde apparatuur een optimaal resultaat bereiken. Wel is het zo dat de stoppeltjes uiteindelijk vervagen. Wanneer u jaarlijks terugkomt voor een touch-up bent u jarenlang verzekerd van een mooie, natuurlijke look. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend eerste consult en ontdek hoe MHP voor u het verschil kan maken! 
 

Plan direct uw gratis adviesgesprek

Wij nemen hierbij voor uw en onze veiligheid de RIVM-maatregelen in acht.

Benieuwd wat MHP
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.