Benieuwd wat haartransplantatie voor je kan betekenen?

Met een perfect resultaat

Specialist in
haartransplantaties
de juiste behandeling voor u

Voor iets dat zo belangrijk is als je haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor jou en luisteren naar jouw wensen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij jou past. Jouw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken.

 • Levenslang resultaat

  FUE
  haartransplantatie

  Bij de FUE-techniek worden de grafts – ook wel haarzakjes genoemd – één voor één uit de haarkrans van het hoofd gehaald. Daarna worden ze eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst, voordat ze worden getransplanteerd naar het gebied waar jij weer wilt genieten van een vollere haardos. Deze methode laat geen littekens achter.

 • Levenslang resultaat

  FUT
  haartransplantatie

  Ook bij deze techniek worden de haarzakjes één voor één in het deel van jouw hoofd geplaatst waar jij meer haar wilt. Het verschil is dat deze haartjes afkomstig zijn uit een reepje huid, dat uit de haarkrans op het achterhoofd wordt gehaald. De FUT-methode laat geen zichtbare littekens achter, scheren is niet nodig. Dat maakt deze techniek ook bij uitstek geschikt voor vrouwen. Transhair voert als enige haarkliniek in Nederland FUT-haartransplantaties uit.

 • Dr M. Statius Muller

  Haartransplantatie chirurg

  Dr. Alekseev

  Haartransplantatie chirurg

  Britt

  Teamleider Haartransplantatie assistente 5 jaar ervaring

  Marijke

  Haartransplantatie assistente 25 jaar ervaring

  Dorine

  Haartransplantatie assistente 22 jaar ervaring

  Deskundig en gespecialiseerd

  Maak kennis met onze
  zeer ervaren haarchirurgen

  De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan jouw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.

 • Levenslang resultaat

  Wenkbrauw-
  transplantatie en implantatie

  Zijn je wenkbrauwen dun of verdwenen, bijvoorbeeld door jarenlang epileren? Met een kleine naald haalt de chirurg één voor één haren uit de achterkant of zijkant van je hoofd. Deze worden in groeivloeistof gelegd en daarna worden ze in jouw wenkbrauw geplaatst. Omdat de chirurg speciale aandacht heeft voor de groeirichting van de wenkbrauw, ontstaat na de wenkbrauwbehandeling een heel natuurlijk resultaat.

 • Camoufleer haaruitval en littekens

  Haarpigmentatie
  MHP

  Wil je voller ogend haar zónder een haartransplantatie te ondergaan? Of droom je van een stoere shaven look, met een strakke haarlijn? Microhaarpigmentatie bij Transhair is dé oplossing. Met deze innovatieve techniek - ook wel stoppeltattoo genoemd – worden stoppels op het hoofd getatoeëerd op de kale plaatsen én wordt de haarlijn geperfectioneerd, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is. Maar ook voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar kan MHP de perfecte oplossing zijn: de getatoeëerde puntjes kunnen het haar optisch voller maken. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Onze Micro Hair Pigmentation behandelingen worden uitgevoerd door Clinic4Hair, een zusteronderneming van Transhair die beschikt over specialisten met jarenlange ervaring in dit vakgebied. 

 • Stimuleer de haargroei met lichaamseigen stoffen

  Haarverbetering PRP-behandeling

  Wordt je haar wat dunner, maar vind je een haartransplantatie een grote stap? Met haarverbetering  - ook wel PRP-behandeling genoemd - wordt de haargroei gestimuleerd met lichaamseigen PlaatjesRijk Plasma. Dit plasma wordt uit jouw eigen bloed gewonnen en vervolgens met een dunne naald in je hoofdhuid geïnjecteerd. De groeifactoren in het plasma stimuleren hyaluronzuur, collageen en elastine in de hoofdhuid én stimuleren de stamcellen die de haargroei bevorderen.

 • All-in en klaar voor de toekomst

  FUEplus haartransplantatie

  Wanneer je kiest voor een FUEplus haartransplantatie kies je voor het beste van twee werelden. Je krijgt weer haar op de plaatsen waar je bent getroffen door haaruitval of kaalheid. Daarnaast zorgen er we er, met een innovatieve behandeling met lichaamseigen stoffen (Plaatjes Rijk Plasma), voor dat je eigen haar langer behouden blijft op de plaatsen waar je nog geen of beginnende haaruitval heeft. Dát is de plus van FUEplus.

Meer informatie over onze behandelingen

Veelgestelde vragen

Benieuwd wat haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.