Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Specialist in haartransplantaties
de juiste behandeling voor u

Met een perfect resultaat

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken.

Als enige gespecialiseerd
in alle haartransplantatie behandelingen

 • FUE
  haartransplantatie

  Bij de FUE-techniek worden de grafts – ook wel haarzakjes genoemd – één voor één uit de haarkrans van het hoofd gehaald. Daarna worden ze eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst, voordat ze worden getransplanteerd naar het gebied waar u weer wilt genieten van een vollere haardos. Deze methode laat geen littekens achter.

 • FUT
  haartransplantatie

  Ook bij deze techniek worden de haarzakjes één voor één in het deel van uw hoofd geplaatst waar u meer haar wilt. Het verschil is dat deze haartjes afkomstig zijn uit een reepje huid, dat uit de haarkrans op het achterhoofd wordt gehaald. Deze methode laat geen zichtbare littekens achter, scheren is niet nodig. Dat maakt deze techniek ook bij uitstek geschikt voor vrouwen.

 • Wenkbrauwtransplantatie
  en implantatie

  Zijn uw wenkbrauwen dun of verdwenen, bijvoorbeeld door jarenlang epileren? Met een kleine naald haalt de chirurg één voor één haren uit de achterkant of zijkant van uw hoofd. Deze worden in groeivloeistof gelegd en daarna worden ze in uw wenkbrauw geplaatst. Omdat de chirurg speciale aandacht heeft voor de groeirichting van de wenkbrauw, ontstaat een heel natuurlijk resultaat.

 • Haarpigmentatie
  MHP

  Soms is een haartransplantatie geen optie. Bijvoorbeeld omdat de kaalheid al te ver gevorderd is. Voor mannen die het haar kort geschoren dragen, is MHP een perfecte oplossing. Met deze innovatieve techniek worden kleine stoppeltjes nagebootst, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit.

 • Haartransplantatie voor vrouwen

  Stress, hormonen, erfelijkheid: haaruitval bij vrouwen heeft verschillende oorzaken. Maar wat de oorzaak ook is: een haar die is verdwenen, komt niet meer vanzelf terug. Gelukkig kunnen ook vrouwen een haartransplantatie ondergaan. En daarvoor hoeft uw haar bij ons niet geschoren te worden!

Veelgestelde vragen
over haartransplantatie

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.