Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Met een perfect resultaat

Specialist in
haartransplantaties
de juiste behandeling voor u

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken.

 • Levenslang resultaat

  FUE
  haartransplantatie

  Bij de FUE-techniek worden de grafts – ook wel haarzakjes genoemd – één voor één uit de haarkrans van het hoofd gehaald. Daarna worden ze eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst, voordat ze worden getransplanteerd naar het gebied waar u weer wilt genieten van een vollere haardos. Deze methode laat geen littekens achter.

 • Levenslang resultaat

  FUT
  haartransplantatie

  Ook bij deze techniek worden de haarzakjes één voor één in het deel van uw hoofd geplaatst waar u meer haar wilt. Het verschil is dat deze haartjes afkomstig zijn uit een reepje huid, dat uit de haarkrans op het achterhoofd wordt gehaald. De FUT-methode laat geen zichtbare littekens achter, scheren is niet nodig. Dat maakt deze techniek ook bij uitstek geschikt voor vrouwen. Transhair voert als enige haarkliniek in Nederland FUT-haartransplantaties uit.

 • Dr M. Statius Muller

  Haartransplantatie chirurg

  Dr. Alekseev

  Haartransplantatie chirurg

  Dr K. Leonhardt

  Haartransplantatie arts

  Dr F. Neidel

  Haartransplantatie arts

  Britt

  Teamleider Haartransplantatie assistente 4 jaar ervaring

  Deskundig en gespecialiseerd

  Maak kennis met onze
  zeer ervaren haarchirurgen

  De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan uw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.

 • Levenslang resultaat

  Wenkbrauw-
  transplantatie en implantatie

  Zijn uw wenkbrauwen dun of verdwenen, bijvoorbeeld door jarenlang epileren? Met een kleine naald haalt de chirurg één voor één haren uit de achterkant of zijkant van uw hoofd. Deze worden in groeivloeistof gelegd en daarna worden ze in uw wenkbrauw geplaatst. Omdat de chirurg speciale aandacht heeft voor de groeirichting van de wenkbrauw, ontstaat na de wenkbrauwbehandeling een heel natuurlijk resultaat.

 • Camoufleer haaruitval en littekens

  Haarpigmentatie
  MHP

  Wilt u voller ogend haar zónder een haartransplantatie te ondergaan? Of droomt u van een stoere shaven look, met een strakke haarlijn? Microhaarpigmentatie bij Transhair is dé oplossing. Met deze innovatieve techniek - ook wel stoppeltattoo genoemd – worden stoppels op het hoofd getatoeëerd op de kale plaatsen én wordt de haarlijn geperfectioneerd, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is. Maar ook voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar kan MHP de perfecte oplossing zijn: de getatoeëerde puntjes kunnen het haar optisch voller maken. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Onze Micro Hair Pigmentation behandelingen worden uitgevoerd door Clinic4Hair, een zusteronderneming van Transhair die beschikt over specialisten met jarenlange ervaring in dit vakgebied. 

 • Stimuleer de haargroei met lichaamseigen stoffen

  Haarverbetering PRP-behandeling

  Wordt uw haar wat dunner, maar vindt u een haartransplantatie een grote stap? Met haarverbetering  - ook wel PRP-behandeling genoemd - wordt de haargroei gestimuleerd met lichaamseigen PlaatjesRijk Plasma. Dit plasma wordt uit uw eigen bloed gewonnen en vervolgens met een dunne naald in uw hoofdhuid geïnjecteerd. De groeifactoren in het plasma stimuleren hyaluronzuur, collageen en elastine in de hoofdhuid én stimuleren de stamcellen die de haargroei bevorderen.

 • All-in en klaar voor de toekomst

  FUEplus haartransplantatie

  Wanneer u kiest voor een FUEplus haartransplantatie kiest u voor het beste van twee werelden. U krijgt weer haar op de plaatsen waar u bent getroffen door haaruitval of kaalheid. Daarnaast zorgen er we er, met een innovatieve behandeling met lichaamseigen stoffen (Plaatjes Rijk Plasma), voor dat uw haar langer behouden blijft op de plaatsen waar u nog geen of beginnende haaruitval heeft. Dát is de plus van FUEplus.

Meer informatie over onze behandelingen

Veelgestelde vragen

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.