Consultlocatie Transhair

Haarkliniek Gent

Wil je weer zorgeloos van het leven genieten, zonder dat je jezelf druk te hoeft maken over haarverlies? Dan kan een haartransplantatie voor jou het verschil maken. Zo kun je weer helemaal zichzelf zijn. Op de consultlocatie van haarkliniek Transhair in Gent krijg je van een haartransplantatie-adviseur een advies op maat.

De beste chirurgen

Wanneer je kiest voor een haartransplantatie bij Transhair wordt deze niet in Gent uitgevoerd, maar in onze haarkliniek op landgoed Wagenberg in het Nederlandse Vlijmen. Deze luxe haarkliniek is perfect bereikbaar vanuit België geoutilleerd met state-of-the-art apparatuur en de chirurgen zijn de beste in hun vakgebied. Tijdens de behandeling is alle aandacht op jou gericht en je wordt volledige in de watten gelegd.

Bereikbaarheid Transhair Gent

Transhair Gent bevindt zich op een zeer toegankelijke locatie, gevestigd in het Ampala House, slechts op 10 minuten rijden van het centrum en nabij het centrum zelf. Daarnaast is onze consult locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien zowel de bus als de tram stoppen op een steenworp afstand.