Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Woon jij in België en overweeg je een haartransplantatie? Dan is Transhair voor jou de ideale kliniek. Wij hebben consultlocaties in Gent en Antwerpen, waar je terecht kunt voor advies over haartransplantaties. Onze adviseurs geven antwoord op al je vragen en een eerlijk en helder advies over jouw behandeling. Deze vindt plaats in Vlijmen, niet ver van de Belgische grens in Nederland.

Het begint met inhammen of het kaler worden van het achterhoofd: kaal worden of haarverlies overkomt veel mensen, maar is wel vervelend. Het is bovendien zeer lastig om dit te verbergen of te camoufleren. Kaalheid kan daarom bijzonder veel impact hebben op je zelfbeeld. Gelukkig is er een permanente oplossing, waarmee jouw haarlijn én jouw zelfvertrouwen worden hersteld. Hoe? Met een haartransplantatie bij Transhair België.

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Beoordeeld met gemiddeld een 9,2

op Kliniekervaringen.nl

FUE- en FUT-behandelingen

Voor een haartransplantatie in België zit u bij Transhair aan het juiste adres. Wij bieden als een van de weinige klinieken zowel de FUE- en FUT-methode aan. Maar ook wenkbrauwtransplantatie, haartransplantatie voor vrouwen en microhaarpigmentatie (ook wel stoppeltattoo genoemd) zijn mogelijk bij Transhair. Wilt u een vollere haardos, maar is een haartransplantatie voor u nog een te grote stap? Dan kunnen we onze PRP-behandeling aanbevelen, waarbij plaatjesrijk plasma uit uw eigen bloed wordt gebruikt.

Haartransplantatie België bij Transhair

Mocht u meer willen weten over haartransplantaties in België, dan bent u van harte welkom op een van de consultlocaties in Vlaanderen. Zowel in Gent als in Antwerpen kunnen wij u van advies op het gebied van haartransplantaties voorzien. De behandeling zelf vindt plaats in onze kliniek in het Nederlandse Vlijmen, vlakbij Den Bosch. Wij werken louter met gespecialiseerde haarchirurgen, dus niet met basisartsen. Zij worden bijgestaan door deskundige en door onszelf opgeleide hairtechnicians. Bent u benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis eerste consult in Antwerpen of Gent.

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.

Bij Transhair bent u in goede handen

 

  • Eén van de grootste haartransplantatieklinieken ter wereld
  • Ruim 21 jaar ervaring met haartransplantaties
  • 14.534 succesvolle behandelingen uitgevoerd
  • Ruim 20 miljoen grafts getransplanteerd
  • 62% van onze nieuwe klanten zijn verkregen uit referentie van oude klanten