Levenslang resultaat

Wenkbrauw-
transplantatie en implantatie

Zijn uw wenkbrauwen dun of verdwenen, bijvoorbeeld door jarenlang epileren? Met een kleine naald haalt de chirurg één voor één haren uit de achterkant of zijkant van uw hoofd. Deze worden in groeivloeistof gelegd en daarna worden ze in uw wenkbrauw geplaatst. Omdat de chirurg speciale aandacht heeft voor de groeirichting van de wenkbrauw, ontstaat na de wenkbrauwbehandeling een heel natuurlijk resultaat.

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

 • 01

  Volle wenkbrauwen

  Dag in, dag uit uw wenkbrauwen bijtekenen wordt op den duur erg vervelend. Herkenbaar? Dan is een wenkbrauwtransplantatie echt iets voor u. Tijdens het gratis, eerste adviesgesprek op één van onze locaties in Nederland neemt uw adviseur alle tijd om u alles te vertellen over hoe een wenkbrauwtransplantatie in zijn werk gaat. Bent u overtuigd? Dan plannen we meteen de behandeling in!

 • 02

  Uw wenkbrauwtransplantatie

  In onze comfortabele kliniek in Vlijmen heeft het transplantatieteam alle aandacht voor u en wordt u in alle luxe behandeld. Allereerst haalt de chirurg de haarzakjes – ook wel grafts genoemd - één voor één uit de haarkrans achter op uw hoofd, door middel van de FUE-techniek. Omdat het om een kleiner volume haartjes gaat, is scheren voor een wenkbrauwtransplantatie niet noodzakelijk. Uiteraard vindt dit plaats onder plaatselijke verdoving, zodat u er weinig tot niets van voelt. 

 • 03

  Speciale groeivloeistof

  Om zeker te weten dat de wenkbrauwen straks goed gaan groeien, worden de haartjes eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst. Dit geeft de haartjes een echte boost, zodat ze beter groeien zodra ze zijn teruggeplaatst. 

 • 04

  Natuurlijke wenkbrauwen

  Daarna creëert de chirurg met een priknaald kleine huidkanaaltjes in uw wenkbrauwen, waarin de haarzakjes één voor één worden geplaatst. De haartjes worden in een natuurlijke richting geplaatst, zodat de overgang met uw bestaande wenkbrauwen er ook natuurlijk uitziet. De haartjes groeien binnen enkele dagen na de wenkbrauwtransplantatie vast.

 • 05

  Na uw wenkbrauwtransplantatie

  Een paar maanden na de wenkbrauwtransplantatie komt u langs voor een controle, zodat we kunnen zien of de wenkbrauwhaartjes goed zijn gaan groeien. Na ongeveer een jaar is het definitieve resultaat zichtbaar en plannen we een laatste controleafspraak met u in. We kunnen dan zien of het resultaat helemaal is wat u voor ogen had. Bent u tevreden? Dan staat niets u meer in de weg om helemaal uzelf te zijn – met de volle wenkbrauwen waar u van droomde! 

Klanten over Transhair

Transhair is de beste haarkliniek van Nederland. Dat zeggen wij niet zelf, dat zeggen
onze klanten. Ze beoordelen ons met een 9,2 op Kliniekervaringen.nl.

Uw leven lang zelfverzekerd

Dat fijne, zelfverzekerde gevoel dat uw haartransplantatie u geeft, blijft levenslang.
Want wij garanderen de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk.

Dr M. Statius Muller

Haartransplantatie chirurg

Dr. Alekseev

Haartransplantatie chirurg

Dr K. Leonhardt

Haartransplantatie arts

Dr F. Neidel

Haartransplantatie arts

Britt

Teamleider Haartransplantatie assistente 4 jaar ervaring

Deskundig en gespecialiseerd

Maak kennis met onze
zeer ervaren haarchirurgen

De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan uw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.

Veelgestelde vragen
over een wenkbrauwtransplantatie

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.