Levenslang resultaat

Wenkbrauw-
transplantatie en implantatie

Zijn je wenkbrauwen dun of verdwenen, bijvoorbeeld door jarenlang epileren? Met een kleine naald haalt de chirurg één voor één haren uit de achterkant of zijkant van je hoofd. Deze worden in groeivloeistof gelegd en daarna worden ze in jouw wenkbrauw geplaatst. Omdat de chirurg speciale aandacht heeft voor de groeirichting van de wenkbrauw, ontstaat na de wenkbrauwbehandeling een heel natuurlijk resultaat.

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

 • 01

  Jouw wenkbrauwtransplantatie

  In onze comfortabele kliniek in Vlijmen heeft het transplantatieteam alle aandacht voor jou en word je in alle luxe behandeld. Allereerst haalt de chirurg de haarzakjes – ook wel grafts genoemd - één voor één uit de haarkrans achter op je hoofd, door middel van de FUE-techniek. Omdat het om een kleiner volume haartjes gaat, is scheren voor een wenkbrauwtransplantatie niet noodzakelijk. Uiteraard vindt dit plaats onder plaatselijke verdoving, zodat je er weinig tot niets van voelt. 

 • 02

  Na je wenkbrauwtransplantatie

  Een paar maanden na de wenkbrauwtransplantatie kom je langs voor een controle, zodat we kunnen zien of de wenkbrauwhaartjes goed zijn gaan groeien. Na ongeveer een jaar is het definitieve resultaat zichtbaar en plannen we een laatste controleafspraak met je in. We kunnen dan zien of het resultaat helemaal is wat jij voor ogen had. Ben je tevreden? Dan staat niets je meer in de weg om helemaal jezelf te zijn – met de volle wenkbrauwen waar je van droomde! 

 • 03

  Natuurlijke wenkbrauwen

  Daarna creëert de chirurg met een priknaald kleine huidkanaaltjes in je wenkbrauwen, waarin de haarzakjes één voor één worden geplaatst. De haartjes worden in een natuurlijke richting geplaatst, zodat de overgang met jouw bestaande wenkbrauwen er ook natuurlijk uitziet. De haartjes groeien binnen enkele dagen na de wenkbrauwtransplantatie vast.

 • 04

  Speciale groeivloeistof

  Om zeker te weten dat de wenkbrauwen straks goed gaan groeien, worden de haartjes eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst. Dit geeft de haartjes een echte boost, zodat ze beter groeien zodra ze zijn teruggeplaatst. 

 • 05

  Volle wenkbrauwen

  Dag in, dag uit je wenkbrauwen bijtekenen wordt op den duur erg vervelend. Herkenbaar? Dan is een wenkbrauwtransplantatie echt iets voor jou. Tijdens het gratis, eerste adviesgesprek op één van onze locaties in Nederland neemt uw adviseur alle tijd om jou alles te vertellen over hoe een wenkbrauwtransplantatie in zijn werk gaat. Ben je overtuigd? Dan plannen we meteen de behandeling in!

Klanten over Transhair

Transhair is de beste haarkliniek van Nederland. Dat zeggen wij niet zelf, dat zeggen
onze klanten. Ze beoordelen ons met een 9,2 op Kliniekervaringen.nl.

Je leven lang zelfverzekerd

Dat fijne, zelfverzekerde gevoel dat jouw haartransplantatie je geeft, blijft levenslang.
Want wij garanderen de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk.

Dr M. Statius Muller

Haartransplantatie chirurg

Dr. Alekseev

Haartransplantatie arts

Dr A. Meisen

Haartransplantatie arts

Britt

Teamleider Haartransplantatie assistente 5 jaar ervaring

Marijke

Haartransplantatie assistente 25 jaar ervaring

Deskundig en gespecialiseerd

Maak kennis met onze
zeer ervaren MHP-specialiste

De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan jouw behandeling. Daarvoor gebruiken ze de meest moderne technieken. Dankzij de gedegen opleiding en jarenlange ervaring, staan onze specialisten garant voor optimaal resultaat.
Marleen is dé MHP-specialiste van Transhair. Ze is al 13 jaar haarchirurg bij Transhair, waarvan 7 jaar als MHP-specialiste.

Veelgestelde vragen
over een wenkbrauwtransplantatie

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.