All-in en klaar voor de toekomst

FUEplus haartransplantatie

Wanneer u kiest voor een FUEplus haartransplantatie kiest u voor het beste van twee werelden. U krijgt weer haar op de plaatsen waar u bent getroffen door haaruitval of kaalheid. Daarnaast zorgen er we er, met een innovatieve behandeling met lichaamseigen stoffen (Plaatjes Rijk Plasma), voor dat uw haar langer behouden blijft op de plaatsen waar u nog geen of beginnende haaruitval heeft. Dát is de plus van FUEplus.

 • 01

  Voor de behandeling

  Tijdens een persoonlijk consult bespreken we uw opties met u door. Kiest u voor een FUEplus behandeling om uw plaatselijke kaalheid op te lossen en verdere haaruitval te voorkomen? Dan plannen we uw haartransplantatie in bij onze luxe haarkliniek op een landgoed in Vlijmen. 

 • 02

  Het verwijderen van de haarzakjes

  Op de dag van uw FUE-haartransplantatie heeft het hele behandelteam alle aandacht voor u. Om te beginnen krijgt u een plaatselijke verdoving in het donorgebied: de plaats waar de haren uit uw hoofd worden gehaald. Het donorgebied ligt in de haarkrans; het gebied op uw achterhoofd dat in mindere mate wordt aangedaan door haaruitval. Het donorgebied wordt geschoren en vervolgens haalt de chirurg de haarzakjes (grafts) – bestaande uit één tot vier haren – één voor één met een holle punch uit het de haarkrans. 

 • 03

  De haartransplantatie

  Onze haartechnician legt de grafts in speciale groeivloeistof gelegd, zodat de haarzakjes beter en sneller groeien. Meteen daarna worden ze door de chirurg en haartechnicians getransplanteerd. Omdat onze chirurgen en haartechnicians gespecialiseerd zijn in de FUE-methode, ziet het resultaat er heel natuurlijk uit. 

 • 04

  Haarverbetering

  Hoewel in de haarkrans over het algemeen een leven lang haar blijft groeien, kan de kwaliteit en de hoeveelheid daarvan in de loop der tijd toch wat achteruitgaan. Bovendien vallen in het donorgebied na een haartransplantatie vaak wat haren uit vanwege de intensieve behandeling. Door PlaatjesRijk Plasma – lichaamseigen groeifactoren, gewonnen uit een paar buisjes van uw eigen bloed – in het donorgebied te injecteren, blijft het haar gezonder en beter behouden voor de toekomst. 
  Daarnaast injecteren wij het Plaatjesrijk Plasma in de gebieden bovenop het hoofd op de plaatsen waar nog bestaand haar zit dat onderhevig is aan haaruitval. Hierdoor krijgen de bestaande haren weer nieuwe groeikansen. 

 • 05

  Voordelen combineren FUE en haarverbetering (PlaatjesRijk Plasma)

  • Verbeteren van de bloedsomloop van de haarzakjes;
  • Bevorderen van de natuurlijke haargroei;
  • Stimuleren van de groei van de haarfollikel;
  • Haarzakjes gezond en sterk maken;
  • Verminderen van ontstekingen;
  • Preventieve werking bij haaruitval;
  • Uitstellen of zelfs voorkomen van een tweede haartransplantatie op latere leeftijd.
 • 06

  Onze nazorg

  Na de haartransplantatie geven we u een uitgebreide uitleg en krijgt u onze eigen Active Hair Shampoo mee, voor de verzorging van het getransplanteerde haar. Gedurende het eerste jaar na de haartransplantatie komt u nog drie keer terug voor een haarverbeteringsbehandeling met PlaatjesRijk Plasma. Dan kunnen we meteen controleren of de getransplanteerde haren goed groeien. Al na een paar maanden gaan de haren groeien en na ongeveer een jaar is het eindresultaat bereikt. We nodigen u dan nog eens uit voor een laatste afspraak, zodat we kunnen bekijken of u én wij helemaal tevreden zijn over het behaalde resultaat.

 • 07

  Uw leven lang zelfverzekerd

  Dat fijne, zelfverzekerde gevoel dat uw haartransplantatie u geeft, blijft levenslang. Want wij garanderen de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk. Daarom beloven wij u zwart op wit dat de getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren. De haarverbetering zorgt er op zijn beurt voor dat de haarkrans in betere gezondheid blijft. FUEplus is de perfecte combinatie van het oplossen van uw kaalheid en het voorkomen van verdere haaruitval. Zo kunt u zorgeloos zichzelf zijn. 

Klanten over Transhair

Transhair is de beste haarkliniek van Nederland. Dat zeggen wij niet zelf, dat zeggen
onze klanten. Ze beoordelen ons met een 9,2 op Kliniekervaringen.nl.

Uw leven lang zelfverzekerd

Dat fijne, zelfverzekerde gevoel dat uw haartransplantatie u geeft, blijft levenslang.
Want wij garanderen de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk.

Dr M. Statius Muller

Haartransplantatie chirurg

Dr. Alekseev

Haartransplantatie chirurg

Dr K. Leonhardt

Haartransplantatie arts

Dr F. Neidel

Haartransplantatie arts

Britt

Teamleider Haartransplantatie assistente 4 jaar ervaring

Deskundig en gespecialiseerd

Maak kennis met onze
zeer ervaren haarchirurgen

De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan uw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.

Verloop van het behandelproces

Neem een kijkje
bij een behandeldag van Transhair

Hoe ziet de dag van uw haartransplantatie eruit? We nemen u graag stap voor stap mee door uw behandeldag!

Verschil tussen FUT en FUE

Bij de FUE methode worden de haarzakjes één voor één uit het donorgebied verwijderd, terwijl bij de FUT-methode een stukje huid verwijderd wordt uit het donorgebied. Omdat het hoofd bij de FUT-methode niet geschoren hoeft te worden, is deze methode bij uitstek geschikt voor vrouwen en mannen die het haar lang dragen. De FUE-methode is juist zeer geschikt voor mannen die de haarkrans kort of geschoren dragen. Onder de microscoop worden vervolgens de grafts (haargroepjes van één tot vier haren) geprepareerd in een speciale groeivloeistof. Na de FUT-methode blijft een klein litteken achter. Zeker wanneer het donorgebied heel beperkt is, kan de FUT-methode een betere keuze zijn dan de FUE-methode. Tijdens uw eerste consult geven we u een advies op maat.