Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Kwaliteit is
belangrijker dan kwantiteit

Bij het overwegen van een FUE-haartransplantatie is het cruciaal om het donorgebied te beschouwen als heilig terrein. Wat eenmaal weg is, keert niet meer terug. Te veel grafts uit dit gebied halen kan leiden tot blijvende schade, een leeg uitziend donorgebied en ongewenste sporen die achterblijven. Als gespecialiseerde haartransplantatie kliniek met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 27.000 succesvol uitgevoerde haartansplantaties leggen we uit waarom we niet kiezen voor overmatige extractie uit het donorgebied, en waarom dit een essentieel onderdeel is van onze aanpak.

Het belang van het donorgebied

Het donorgebied, waar haarzakjes met zorg worden geoogst, vertegenwoordigt onschatbare waarde. Bij Transhair gaat het niet alleen om onmiddellijke resultaten, maar ook om jouw blijvende tevredenheid op de lange termijn. We begrijpen dat het verlangen naar een vollere haardos een ultiem doel is. Echter, het succes hiervan is afhankelijk van meerdere factoren, zoals haardikte, het aantal grafts en jouw initiële situatie. Het realiseren van een positieve transformatie vergt weloverwogen beslissingen en realistische verwachtingen.

2.800 grafts per behandeling

Wist je dat je haren niet onbeperkt getransplanteerd kunnen worden? Gedurende je hele leven heb je slechts zo'n 5.500 grafts tot je beschikking Elke graft is kostbaar, en we streven naar het maximale rendement ervan. Bij ons draait het niet om slechts één behandeling, maar om een totaalbenadering die rekening houdt met je toekomstige haarbehoeften. Dit betekent dat we niet al onze beschikbare grafts in één keer gebruiken voor je haartransplantatie.. We reserveren een deel voor mogelijke latere behandelingen.

Onze deskundige aanpak waarborgt niet alleen je huidige haargroei, maar ook de toekomstige gezondheid en vitaliteit ervan. We begrijpen dat het verleidelijk kan zijn om meer grafts te willen, maar bij Transhair staat jouw veiligheid voorop. Daarom hanteren we een maximum van 2.800 grafts per sessie. Waarom? Omdat we beseffen dat het behouden van een natuurlijke uitstraling van zowel je haar als je donorgebied even belangrijk is als het behalen van je gewenste resultaten.

Haartransplantatie is mensenwerk

Omdat het aantal grafts dat getransplanteerd kan worden, beperkt is, gaan wij er bijzonder zorgvuldig mee om. Bij ons werken alleen gespecialiseerde chirurgen en geen basisartsen. En bij het uitvoeren van een haartransplantatie zijn, naast de chirurg, ook drie speciaal opgeleide hairtechnicians betrokken die de haren zodanig wegnemen en behandelen dat de haarwortel niet beschadigd wordt. Dat eist niet alleen jarenlange ervaring, maar ook geduld en concentratie. Haartransplantatie is mensenwerk. En onze mensen nemen daarvoor alle tijd. Het gaat tenslotte om jouw haar en jouw resultaat. Daarvoor is alleen het beste goed genoeg. 

Haartransplantatie tijdsduur

Het tot in de puntjes perfect uitvoeren van een haartransplantatie kost dus tijd. En die tijd nemen we graag. Want voor ons komt de kwaliteit altijd voor de snelheid. We vinden het belangrijker dat jij een leven lang geniet van een vollere haardos, dan dat je na een paar uur weer buitenstaat na een haartransplantatie die niet het gewenste resultaat heeft.

Luxe haarkliniek

Dat je tijdens uw haartransplantatie langere tijd bij ons bent, is dus niet te vermijden. Gelukkig is jouw verblijf bij Transhair heel aangenaam. Onze luxe haarkliniek is gevestigd op een prachtig landgoed en onze medewerkers doen er alles aan om je de hele dag in de watten te leggen. De tijd vliegt voorbij en je behandeling is klaar voordat je het weet. En wat is nu acht uur op een heel mensenleven? Zeker als je daarna gegarandeerd je leven lang kunt genieten van een vollere haardos en een zelfverzekerd gevoel!

Meer weten?

Wil je meer weten over haartransplantaties en de manier waarop wij het beste resultaat bereiken? Maak een afspraak met een van onze haaradviseurs en ontdek tijdens jouw gratis eerste consult wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen!

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Hair Loss Prevention Kit

De Hair Loss Prevention Kit van Foll Hair biedt je alle essentiële haarverzorging en vitamines die je nodig hebt om haaruitval tegen te gaan! Deze complete set bevat de Biotine shampoo, het Root Activating Serum met AnaGain™ en de Hair Growth Vitamins. 

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.