Consultlocatie Transhair

Haarkliniek Hasselt

Wil je zorgeloos en zelfverzekerd genieten van het leven? Zonder zorgen over haaruitval? Maak dan een afspraak met een haartransplantatie-adviseur van Transhair in Hasselt. Op deze uitstekend bereikbare consultlocatie op slechts 200 meter van Treinstation Hasselt Kapermolen bekijkt de adviseur jouw haarsituatie en bespreekt hij met je de mogelijkheden voor een haartransplantatie of een andere behandeling.

Luxe omgeving voor haartransplantatie

Kies je voor een haartransplantatie van Transhair? Dan vindt de behandeling plaats in de haarkliniek in Vlijmen, vlakbij Den Bosch en prima bereikbaar vanuit België. De kliniek is gelegen op een landgoed en je wordt hier in een luxe omgeving volledig in de watten gelegd. De chirurgen die je behandelen, zijn de beste in hun vakgebied en ze passen innovatieve technieken toe om het allerbeste resultaat te bereiken.

Bereikbaarheid haarkliniek Hasselt

Transhair Hasselt is gevestigd in de Kapertoren op de Regus verdieping. Regus Kapertoren is perfect bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je vindt de Regus Kapertoren op 200 meter van treinstation Kapermolen. Er is een ondergrondse parking voor de auto.