Stimuleer de haargroei met lichaamseigen stoffen

Haarverbetering PRP-behandeling

Stappen

 • 01

  1. Haarverbetering

  Voor wie last heeft van dunner wordend haar - maar nog niet toe is aan een haartransplantatie - zijn er diverse mogelijkheden voor haarverbetering. Zo is een PRP-behandeling zeer geschikt, maar ook onze Foll haarproducten, waarvan bekend is dat ze werken, bevatten essentiële vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die helpen het haar te groeien, te stabiliseren én te verbeteren. Zo kun je weer zorgeloos en zelfverzekerd genieten van het leven. Mét een vollere haardos. Bij Transhair wordt een PRP-behandeling met de modernste technieken door gespecialiseerde artsen uitgevoerd.

 • 02

  2. Wat houdt een haarverbetering PRP-behandeling in?

  Wordt jouw haar wat dunner, maar vind je een haartransplantatie een te grote stap? Met een PRP-behandeling wordt een boost gegeven aan de haarfollikels, zodat de terugkerende haren dikker zijn. De afkorting PRP staat voor Plaatjes Rijk Plasma. Bij deze haarverbeteringsbehandeling wordt plaatjesrijk plasma uit je eigen bloed geïnjecteerd in de hoofdhuid. De groeifactoren in het plasma stimuleren hyaluronzuur, collageen en elastine in de hoofdhuid én geven een boost aan de stamcellen die de haargroei bevorderen.

 • 03

  3. Voor wie is haarverbetering geschikt?

  PRP is een behandeling die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met dunne, fijne haren. Zeker wanneer het haarverlies over de hele hoofdhuid voorkomt, kan PRP een goede manier zijn om de haargroei opnieuw te stimuleren. De meeste mensen kunnen zonder problemen een PRP-behandeling ondergaan, maar er zijn situaties waarin haarverbetering minder geschikt is. We bespreken graag met je of een PRP-behandeling mogelijk is.

 • 04

  4. Wat zijn de groeifactoren van haarverbetering?

  • Verbeteren dun en beschadigd haar
  • Verbeteren bloedsomloop van de haarzakjes
  • Bevorderen natuurlijke haargroei
  • Stimuleren groei van de haarfollikel
  • Maken haarzakjes gezond en sterk
  • Verminderen ontstekingen
  • Hebben preventieve werking bij haaruitval
 • 05

  5. Hoeveel haarverbeteringsbehandelingen heb ik nodig?

  PRP is een comfortabele, niet-chirurgische behandeling die in totaal ongeveer een uur duurt. Wij adviseren in het eerste jaar vier behandelingen. Voor het beste resultaat dienen deze haarverbeteringsbehandelingen om de maand plaats te vinden. Het complete traject duurt dus zo’n acht maanden. De jaren daarna kan het aantal behandelingen teruggebracht worden naar één á twee behandeling per jaar. Na ongeveer drie maanden begin je resultaat te zien en na zes tot twaalf maanden is het echt goed zichtbaar.

 • 06

  6. Foll: natuurlijke voedingssupplementen en haarverzorging

  Naast PRP-behandelingen adviseren we het gebruik van Foll producten. Foll heeft natuurlijke voedingssupplementen, haarverzorgingsproducten en serums ontwikkeld die rijk zijn aan essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingstoffen. De producten van Foll stimuleren de haargroei en verminderen haaruitval. Foll’s Hair Care & Hair Vitamins zijn met zorg samengesteld uit natuurlijke nutriënten. De hoofdingrediënten biotine en foliumzuur zijn de belangrijkste bouwstenen die de haargroei stimuleren én de strijd aangaan tegen haarverlies. Bekijk hier het gehele assortiment Foll producten.

 • 07

  7. Wat doen de vitamines van Foll?

  Haarvitaminen ondersteunen processen die de groei en de gezondheid van het haar bevorderen. Deze vitamines kunnen uit voeding gehaald worden, maar nóg effectiever is het gebruik van supplementen. Haargroeivitamines, gummies en supplementen zijn gemaakt van een mix van ‘haarvriendelijke’ ingrediënten, zoals biotine, foliumzuur, omega’s en vitamine D, A, C, en E. Deze ingrediënten werken samen om het haar er langer, gezonder, glanzender en sterker uit te laten zien. Daarnaast zorgen de haarvitamines van Foll voor een gezonde hoofdhuid en haar dat vanaf de wortel gevoed wordt.

 • 08

  8. Ga haaruitval tegen met Foll Root Activating Serum

  Naast vitamines heeft Foll ook een vegan haargroeiserum in het assortiment dat haaruitval tegengaat en helpt (nieuwe) haargroei te stimuleren. Foll's Root Activating Serum – dat werkt als een leave-in treatment – versterkt zwak haar vanuit de wortel en geeft zichtbaar dikker en sterker haar dat bovendien minder snel uitvalt. Het haarserum bevat een hoge concentratie plantaardige extracten, proteïnen, vitaminen en mineralen, waardoor de haarfollikels van binnenuit sterker worden. Zo worden ze gestimuleerd om te groeien tot een follikel waaruit meerdere haren kunnen groeien. Aangetoond is dat de verhouding van actieve haarzakjes tot degenererende haarzakjes in slechts drie maanden tijd kon worden verbeterd van 4 naar 7,2. Dat is een toename van de haargroei van maar liefst 78%. Lees meer informatie over het serum van Foll.

 • 09

  9. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Wil je weten of een PRP-behandeling voor jou geschikt is? Doe de scan of plan direct een afspraak met ons in. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

   

   

   

Benieuwd wat een PRP-behandeling voor u kan betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.