Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

De haartransplantatie van Joel Borelli

Joel Borelli verliet zijn vertrouwde plekje achter de piano en microfoon even voor een bezoek aan Transhair. Met een leven in de entertainmentbranche en daardoor altijd ‘in the picture’ te staan besloot hij wat aan zijn haar te doen. Jarenlang koos hij voor een geschoren look en heeft niemand ooit zijn haardos gezien. Het doel van de behandeling? Een mooie haarlijn creëeren waardoor scheren niet langer de enige optie is. 

Hij werd een vast gezicht van het bekende ‘Crazy Piano’s’ in Scheveningen en reist inmiddels Joel de wereld over om het publiek in clubs te entertainen met zijn pianospel en zang. Zijn pet is daarbij bijna zijn signaturelook, maar Joel vond het hoog tijd om te tonen wat daaronder zit en daarbij niet meer afhankelijk te zijn van het afscheren van zijn haar. De geboren Eindhovenaar onderging in zijn vertrouwde Brabant in onze kliniek in Vlijmen een haartransplantatie. Zo kan hij wanneer zijn clubtours weer beginnen gelijk zijn vernieuwde look showen.


Meer weten over onze haartransplantaties of zien welke bekende Nederlanders nog meer een bezoek brachten aan Transhair? Bekijk onze behandelingen of BN-er pagina.