Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Haartransplantatie Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld, de jarenlange nummer 1 in de dartwereld. De dartsport werd ongekend populair door zijn overwinningen.  

Heel Nederland zat aan de buis gekluisterd wanneer hij weer een ronde verder kwam. Tegenwoordig is hij nog steeds regelmatig te zien op TV als commentaar bij wedstrijden of als gast in andere programma’s. Daarin vertelde hij ook laatst openlijk over zijn haartransplantatie, die hij onderging bij Transhair! 

Shaven look

Raymond van Barneveld koos in onze kliniek voor de zogenaamde MHP-haarpigmentatie behandeling. Dus eigenlijk klopt het niet wanneer we zeggen ‘haartransplantatie’, want MHP is een ander soort behandeling. Bij deze techniek tatoeëren we namelijk stoppels op de hoofdhuid. Zo creëer je als het ware en shaven look. Deze behandeling is perfect voor iedereen die kort geschoren haar heeft en waarbij de kaalheid al ver gevorderd is. 

Met deze innovatieve MHP techniek - ook wel stoppeltattoo genoemd - worden kleine stoppeltjes nagebootst, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Onze Micro Hair Pigmentation behandelingen worden uitgevoerd door Clinic4Hair, een zusteronderneming van Transhair die beschikt over specialisten met jarenlange ervaring in dit vakgebied.

Een MHP-haarpigmentatie behandeling voor iedereen

Deze haarpigmentatie techniek kan gebruikt worden voor mensen met alle haarkleuren, zoals zwart, grijs, rood, bruin of blond. Heeft u als man of vrouw last van dun haar of lijd u bijvoorbeeld aan de haarziekte Alopecia? Ook dan kan een MHP-behandeling een goede optie zijn, want door het tatoeëren van stoppels op de hoofdhuid lijkt het haar voller. 

Litteken camouflage 

Door het wegnemen van kleurverschillen, wordt uw litteken gecamoufleerd. Uw litteken is na Micro Haar Pigmentatie dan ook voor het oog bijna onzichtbaar. Hierdoor bestaat uw coupe uit één natuurlijk geheel, zonder kale plekjes.

Lees hier meer over deze behandeling en maak vrijblijvend een afspraak om u hierover te laten adviseren.