Wenkbrauwtransplantatie en implantatie

Hoe werkt een wenkbrauwtransplantatie?

Bij een wenkbrauwtransplantatie worden zeer kleine huidkanaaltjes gemaakt waar later de haarzakjes in zullen worden geplaatst. Belangrijk hierbij is dat de haartjes in een natuurlijke richting geplaatst worden en de overgangen met het bestaande haar zo natuurlijk mogelijk zijn. De getransplanteerde grafts groeien vervolgens binnen enkele dagen geheel vanzelf vast.

Na de behandeling

Na de behandeling blijven we contact met u houden. We bouwen een controlemoment in en samen met u bekijken we de voortgang en beoordelen we het resultaat. Twaalf maanden later controleren alles een laatste keer. Dat gebeurt dan onder meer aan de hand van foto's. Alleen als u en wij helemaal tevreden zijn over het behaalde resultaat, ronden we de behandeling af en sluiten we het dossier.

Levenslange groeigarantie

Uw wenkbrauwen kunnen er dan weer een leven lang tegen. Wij garanderen de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk en geven u deze bovendien ook nog eens zwart op wit: wij garanderen u dat alle getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren, zolang de haarkrans behouden blijft.

Gratis adviesgesprek aanvragen Bekijk de behandelprijzen

Wenkbrauwtransplantatie - 02/12/2014

Toen ik begin 20 was, begon ik met epileren om de mode-trend te volgen (foutje dus); wenkbrauwen konden toen niet "dun" genoeg zijn! Helaas kwamen de haartjes niet meer terug na een aantal jaar.