Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Hoeveel haren worden er tijdens mijn transplantatie verplaatst?

Wanneer u kiest voor een haartransplantatie bij Transhair weet u zeker dat het resultaat optimaal zal zijn. U vraagt zich misschien af hoeveel grafts er moeten worden verplaatst om dat resultaat te bereiken. Daarop is niet één antwoord te geven; dat hangt helemaal af van de situatie. Bijvoorbeeld hoe groot het gebied is dat behandeld moet worden. Bij kleine inhammen hoeven er minder haren te worden verplaatst dan wanneer de kruin grotendeels kaal is. Daarnaast hangt de hoeveelheid haren af van de situatie van de haarkrans. Dat is de strook haar op het achterhoofd waar altijd haar blijft groeien. Hier worden de grafts uit gehaald die in het behandelgebied worden geplaatst. 

Aantal haren FUE-transplantatie

Wanneer u kiest voor een FUE-transplantatie, worden de haren rechtstreeks uit het donorgebied gehaald en verplaatst naar het behandelgebied. Bij deze behandeling kunnen maximaal 2.800 grafts per behandeling worden getransplanteerd. 

Aantal haren FUT-transplantatie

Een FUT-haartransplantatie verloopt anders. Bij deze methode wordt een reepje huid weggenomen uit de haarkrans, waaruit speciaal opgeleide hairtechnicians onder de microscoop de grafts (haarzakjes met haren) wegsnijden. Die worden vervolgens in het behandelgebied geplaatst. Omdat dit heel nauwkeurig gebeurt, kunnen hierbij tot wel 3.000 grafts per behandeling worden getransplanteerd.

Niet teveel haren transplanteren

Uw eerste ingeving wanneer u een haartransplantatie overweegt, is wellicht om zoveel mogelijk haren / grafts te transplanteren voor een goed resultaat. Dat is echter lang niet altijd het verstandigst, zeker wanneer u wat jonger bent. Het is dan verstandig om niet teveel grafts in één keer te transplanteren zodat over een aantal jaren – als de kaalheid verder gevorderd is – in de haarkrans nog voldoende haren aanwezig zijn voor een tweede behandeling. Dat is niet mogelijk als uit de haarkrans al zoveel haren zijn getransplanteerd dat deze al te ver is uitgedund. Transhair is niet voor niets de beste haarkliniek van Nederland: we houden hier rekening mee en zorgen voor een optimaal resultaat, ook met het oog op de toekomst.

Advies over haartransplantatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor haartransplantatie of over het aantal grafts dat bij u getransplanteerd zou moeten worden voor het beste resultaat? Plan dan vandaag nog uw gratis eerste consult in voor een vrijblijvend advies op maat en ontdek hoe u dankzij een haartransplantatie meer zelfverzekerd kunt genieten van het leven. 

Plan direct jouw gratis adviesgesprek

Wij nemen hierbij voor jouw en onze veiligheid de RIVM-maatregelen in acht.

Benieuwd hoeveel grafts
u nodig zou hebben?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.