Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Wat kost een FUT haartransplantatie?

Wanneer u kiest voor een FUT-haartransplantatie (Follicular Unit Transplantation), haalt de haarchirurg een reepje huid uit de achterkant van uw hoofd. Daarna gaan de hairtechnicians aan de slag om daaruit alle één- of meerharige grafts (het maximale aantal is 4, gemiddeld zijn er ongeveer 2,5 haren per graft aanwezig) te halen. Vervolgens worden de grafts in de hoofdhuid ingebracht op de gewenste plaats. 

FUT-haartransplantatie

Een FUT-haartransplantatie duurt in totaal gemiddeld vier tot zes uur. Maar dit is natuurlijk sterk afhankelijk van het aantal grafts dat verplaatst moet worden. 

Voordelige FUT-haartransplantatie

Een haartransplantatie volgens de FUT-methode is iets voordeliger dan een FUE-haartransplantatie, waarbij de grafts rechtstreeks uit het donorgebied in het transplantatiegebied worden geplaatst. Wanneer het om kleine inhammen gaat, is een FUT-transplantatie vaak al mogelijk vanaf € 3.000. Dit kan oplopen tot zo’n € 6.500. Gemiddeld kost een haartransplantatie bij Transhair € 3800,- inclusief voor- en nazorg en controles. 

Meer weten over FUT-haartransplantatie?

Op de afbeelding hiernaast kunt u globaal zien hoeveel een haartransplantatie in diverse situaties kost. Maar ieder mens is uniek. Daarom kunnen we een echte prijsindicatie pas geven op het moment dat we u persoonlijk hebben gezien zodat we uw haarsituatie kunnen beoordelen. Wilt u meer weten? Plan uw gratis adviesgesprek in en ontdek de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

FUT-haartransplantatie-prijzen.jpg

Bij dé nr. 1 haartransplantatiekliniek

Wat kost een haartransplantatie?

Voor jouw haar is alleen het allerbeste goed genoeg. Lees meer over de tarieven van de verschillende haartransplantaties bij Transhair.