Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Haartransplantatie als permanente oplossing

Dé oplossing voor een positief zelfbeeld

Kaal worden of haarverlies, het is zeer vervelend als het u overkomt. Vaak begint haaruitval met inhammen of het kaler worden van het achterhoofd. Pogingen om uw haarverlies te verbergen of te camoufleren lopen meestal op niets uit. Haarverlies kan bijzonder veel impact hebben op uw zelfbeeld en bij veel mensen leiden tot radeloosheid! Maar bent u zich bewust van het feit dat er permanente oplossingen zijn waarmee u uw zelfbeeld en de haarlijn voor langere tijd weer kunt verbeteren? Denk in dit geval aan een haartransplantatie bij Transhair. Maar liefst 13.324 mensen gingen u voor! 

Vindt u het lastig om uw haarsituatie in te schatten? Doe de scan en ontvang gratis en vrijblijvend een inschatting van de te behandelen zones.

Bij Transhair bent u in goede handen

Kwaliteit is geen toeval in onze kliniek. De keurmerken die Transhair heeft behaald geven u de garantie dat u in vertrouwde en deskundige handen bent. 

  •  Eén van de grootste haartransplantatie klinieken ter wereld
  •  62% van onze nieuwe klanten zijn verkregen uit onze oude klanten
  •  Ruim 19 jaar ervaring met haartransplantaties
  •  13.324 succesvolle behandelingen uitgevoerd
  •  98% van onze cliënten raadt Transhair aan 

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

De beste specialisten,
de nieuwste behandelingen,
techniek die is bewezen

Deskundig en persoonlijk

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken.