Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Wenkbrauwbehandeling vrouwen

Veel vrouwen dromen ervan: mooie, volle, donkere wenkbrauwen. Natuurlijk kun je daarvoor aan de slag gaan met make-up, gel of zelfs wenkbrauwen laten tatoeëren. Maar het mooist is het toch als de wenkbrauwen vol ogen omdat ze dat ook daadwerkelijk zijn. Is dat bij jou van nature niet het geval, of zijn de wenkbrauwen in het verleden door veelvuldig epileren flink uitgedund? Dan is het goed om te weten dat haarkliniek Transhair je kan helpen.

Wenkbrauwbehandeling: stap voor stap

Een wenkbrauwbehandeling bij Transhair is eigenlijk een kleine haartransplantatie. Onze gespecialiseerde haarchirurg haalt met een ponsje haarzakjes uit de zijkant of achterkant van het haar op je hoofd, die eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst worden en daarna in je wenkbrauwen worden geïmplanteerd. Het gedeelte van het hoofd waaruit de haren worden getransplanteerd, hoeft niet geschoren te worden, omdat het maar om een klein volume gaat. Het spreekt voor zich dat de wenkbrauwbehandeling plaatsvindt onder plaatselijke verdoving, zodat je niets van de behandeling hoeft te voelen.

Wenkbrauwbehandeling met natuurlijk resultaat

De wenkbrauwbehandeling van Transhair heeft een heel natuurlijk resultaat. Dat komt deels omdat het jouw eigen haren in je eigen haarkleur zijn die worden getransplanteerd. Maar ook omdat de haren uiterst secuur, met de groeirichting mee, in de wenkbrauwen worden geplaatst. Daardoor is het na de genezing niet zichtbaar dat je een wenkbrauwtransplantatie heeft ondergaan. 

Prijs wenkbrauwbehandeling vrouwen

Een wenkbrauwbehandeling voor vrouwen bij Transhair kost € 3000 Dat is inclusief voor- en nazorg en je krijgt van ons levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren: we gebruiken namelijk alleen haren uit het gebied op het hoofd dat een leven lang haar blijft produceren. Zo weet je zeker dat je tientallen jaren plezier hebt van de wenkbrauwbehandeling. 

Kies voor een wenkbrauwbehandeling van Transhair!

Wil jij ook een leven lang mooie wenkbrauwen, zonder elke dag lang voor de spiegel te staan? Dan is een wenkbrauwbehandeling van Transhair voor jou dé oplossing. Maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvend (video)consult en we vertellen je alles over de mogelijkheden. Zet vandaag nog de stap naar natuurlijke, volle wenkbrauwen!
 

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.