Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Prijzen haartransplantatie FUT

Bij de FUT Haartransplantatie (Follicular Unit Transplantation) wordt een stripje huid aan de achterkant van het hoofd verwijderd. Vervolgens worden alle één- of meerharige grafts ( tot 4 harige grafts, gemiddeld is 1 graft 2,5 haar) uit dat stukje huid gehaald en op hun nieuwe plaats ingebracht. De behandeling volgens de FUT-methode duurt in totaal gemiddeld vier tot zes uur. Maar dit is natuurlijk sterk afhankelijk van het aantal grafts dat verplaatst moet worden. 

Een haartransplantatie bij Transhair kost gemiddeld € 4.500,- inclusief voor- en nazorg en controles. Echter beoordelen wij iedere situatie afzonderlijk en kijken we graag met u naar uw persoonlijke situatie. Op basis daarvan kunnen wij een inschatting geven van het tarief voor een haartransplantatie bij u. Stel een vraag,  doe de scan of plan direct een adviesgesprek in. U ontvangt dan gratis en vrijblijvend een inschatting van de te behandelen zones.

FUT-haartransplantatie-prijzen.jpg

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Deskundig en persoonlijk

De beste haartrans-
plantatie technieken

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de goedkope maar kwalitatief veel minder goede haartransplantaties in Turkije waar u op langere tijd voor uit moet kijken. 

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.