Haarpigmentatie

Haarpigmentatie is een pigmentatietechniek waarbij minuscule puntjes pigment net onder het huidoppervlak op het hoofd worden aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof er kleine haartjes zitten.

Micro Haar Pigmentatie (MHP) – Tricopigmentatie

MHP is een innovatieve, niet chirurgische behandeling die o.a. kan worden gebruikt om littekens en haaruitval te camoufleren. Met deze techniek worden microstoppeltjes nagebootst, alsof er sprake is van een natuurlijk geschoren haarstijl.

Micro Hair Pigmentatie (MHP) is een behandeling die met behulp van pigmenten en de meest recente technologische instrumenten rechtstreeks wordt aangebracht op de hoofdhuid om de natuurlijke uitstraling van echte haarfollikels te repliceren. In tegenstelling tot klassieke tatoeage wordt er tijdens een MHP geen permanente inkt gebruikt. Deze inkt is hypoallergeen (geen allergische reacties) en breekt totaal af in het lichaam zonder enige nevenwerkingen. De natuurlijke pigmenten die gebruikt worden door Transhair bevatten GEEN zware metalen zoals lood, nickel of ijzeroxide.

Vindt u het lastig om uw haarsituatie in te schatten? Maak gebruik van onze WhatsApp service! Op basis van enkele foto's die u via WhatsApp met Transhair kunt delen geven we u een gratis en vrijblijvend advies over de te behandelen zones.

WhatsApp service MHP     Bekijk MHP foto's voor/na

 

1. Tricopigmentatie - Micro haarpigmentatie - geschoren look

   

Door gebruik te maken van een speciale Micro haarpigmentatie (trycopigmentatie) techniek kan de illusie gemaakt worden van een geschoren haardos, de 'shaved look'. Dit is slechts mogelijk voor degenen die steeds hun haar op +/- 1 mm lengte dragen en houden.

Ideaal voor:
- Degenen die niet in aanmerking komen voor een haartransplantatie (kaalheid te ver gevorderd)
- Personen die altijd de haren zeer kort dragen maar het voller willen
- Alopecia Areata patïenten

Duurzaamheid:
- Bij tricopigmentatie wordt u 1 x per 18 maanden terug verwacht om een touch- up uit te laten voeren. Het tarief hiervoor is € 100,- per zone. Indien u langer dan 18 maanden wacht om de touch up uit te laten voeren dan geldt het standaard tarief van € 680,- per zone.
- De tijd tussen de touch-ups hangt van een aantal zaken af. Denk hierbij aan uw huidtype en levensstijl. Heeft u het idee dat het eerder of later nodig is dan gepland? Neem contact met ons op!

Techniek:
- Biologisch aangemaakte pigmenten ZONDER zware metalen
- Speciaal ontwikkelde haar pigmentatie naalden voor extra fijne micro 'haarstoppels'

   
   
   

 

2. Om littekens op het hoofd te camoufleren

    

Heeft u een litteken op het hoofd dat u minder zichtbaar wilt laten lijken? Dan is haarpigmentatie hiervoor een ideale behandeling. Door het verschil in kleur weg te nemen tussen het litteken en de haren eromheen wordt het litteken vrijwel onzichtbaar. Deze techniek leent zich bovendien erg goed voor het camoufleren van FUT-littekens.
 

3. Betere optische haardichtheid voor mannen en vrouwen

   
   

Deze behandeling is ideaal voor iedereen die de bestaande haardos optisch voller wil laten lijken. Geen dagelijks onderhoud noodzakelijk. Deze behandeling geeft ongeveer 2 jaar resultaat.Een gespecialiseerde biologische inkt wordt in de bovenste huidlaag ingebracht om zodoende kleine stoppeltjes te simuleren. Het voordeel van het inbrengen in de bovenste huidlagen is dat de behandeling niet permanent is zoals een gewone tatoeage. Er zal ongeveer 1 keer per jaar een kleine nabehandeling moeten plaatsvinden. Om de haartjes te simuleren wordt een hoogstaande computergestuurde pen gebruikt die de juiste huidlaag opzoekt en voorzien is van een microscopisch fijn naaldje. De behandeling is nagenoeg pijnloos en laat geen littekens achter.

Micro haar pigmentatie versus klassieke tatoeage

  • Geen permanente inkt
  • Geen vervaging naar blauw
  • Biologisch afbreekbare inkt
  • Pigmenten worden minder diep geplaatst
  • Een verdovende zal wordt aangebracht waardoor de behandeling vrijwel pijnvrij is.
  • Laat geen littekens na 
  • Vrijwel onmiddellijk resultaat

Touch-up sessie
Transhair werkt met tijdelijke pigmenten, we raden daarom aan om na 18 maanden terug te komen voor een opfrisbeurt.  Tijdens de touch-ups, die gemiddeld 1 uur per zone duren, worden nieuwe pigmenten geplaatst. Deze opfrisbeurt kost € 100,- euro per zone

Veel gestelde vragen

Ziet het er echt uit?
Ja, de MHP-techniek is vrijwel niet van echt te onderscheiden. Essentieel is echter dat de behandelende kliniek genoeg ervaring en expertise heeft op het gebied van Micro Hair Pigmentation.

Is de kleur per persoon aan te passen?
Ja, de kleur kan volledig worden aangepast op de persoon.

Transhair is op zoek naar modellen!

Transhair houdt de website graag up to date en is op zoek naar modellen die het niet erg vinden als wij voor en na foto's op onze website plaatsen. Als tegenprestatie wilt Transhair u tegen een gereduceerd tarief behandelen.Heeft u een shaved look of bent u op zoek naar een verdichtingsbehandeling, en zou u gebruik willen maken van Micro Haar Pigmentatie? Neem dan nu contact met ons op!

Bekijk de MHP behandelprijzen   Gratis adviesgesprek MHP