Tips tegen seizoensgebonden haaruitval

Hallo herfst!

Terwijl de herfst de bladeren doet vallen, brengt het ook seizoensgebonden haaruitval met zich mee. Wist je dat het volkomen normaal is om in de herfst wat meer haar te verliezen? Deze toename kan worden veroorzaakt door veranderingen in temperatuur, vochtigheid en zelfs onze voedingsgewoonten. Maar maak je geen zorgen, want Foll is hier om je te helpen.

Foll - Jouw Partner Tegen Seizoensgebonden Haaruitval

Sterk je haar vóór of na je haartransplantatie deze herfst aan met de krachtige producten van Foll. Onze producten zijn met zorg ontworpen om je haar tijdens de herfstmaanden te versterken, te voeden en te beschermen, met klinisch bewezen resultaten.

Ontdek Foll's Haarverzorgingsassortiment

Foll's assortiment omvat o.a.:

Foll Shampoo met Biotine en AnaGain: Deze shampoo is doordrenkt met biotine en AnaGain, wat je haar versterkt en de haargroei stimuleert.

Natuurlijke Haarvitaminen van Foll: Onze haarvitaminen voorzien in essentiële voedingsstoffen die je haar vanaf de haarfollikel en verder versterken en voeden.

Haal Het Beste Uit Je Haar met Vitamines

Vitamines spelen een cruciale rol bij de gezondheid van je haar. Hier zijn enkele voordelen van vitamines voor je haar:

Biotine (Vitamine B7): Biotine staat bekend om zijn vermogen om de haargroei te bevorderen en haarverlies te verminderen. Het is een essentiële vitamine voor gezond haar.

Foliumzuur (Vitamine B9): Foliumzuur helpt bij het stimuleren van de haargroei en het voorkomen van haaruitval. Het is ook belangrijk voor de algehele gezondheid van je haar en hoofdhuid.

Vitamine D: Vitamine D speelt een rol bij het behouden van gezonde haarzakjes en kan helpen haarverlies te verminderen.

Wat Kun Je Nog Meer Doen Tegen Seizoensgebonden Haaruitval?

Naast het aanvullen van je dieet met deze belangrijke vitamines, zijn er nog andere stappen die je kunt nemen om seizoensgebonden haaruitval te verminderen:

Wees Voorzichtig met Je Haar: Als je gewend bent om je haar stevig te borstelen, stop hier dan mee, want dit kan leiden tot eerder haarverlies. Kies ook vaker voor losse kapsels, omdat strakke kapsels de haarwortels eerder kunnen beschadigen.

Verhoog je IJzerinname: IJzer is een essentiële voedingsstof voor je haar, maar veel vrouwen hebben een tekort aan ijzer. Voedingsmiddelen zoals vette vis en bladspinazie zijn goed voor je haar. Het nemen van ijzersupplementen kan ook een verschil maken.

Gebruik een Filter op Je Douchekop: Het water in Nederland bevat vaak veel kalk en soms zelfs chemicaliën. Dit kan zowel je haar als je hoofdhuid uitdrogen en een droge hoofdhuid kan jeuken. Het krabben kan de haarfollikels beschadigen, met haarverlies tot gevolg.

Dus, terwijl de herfst in volle gang is, kun je vertrouwen op Foll om je haar te beschermen tegen seizoensgebonden haaruitval. Versterk je haar met Foll en geniet van gezond, glanzend haar, zelfs wanneer de bladeren vallen. Bekijk hier het gehele assortiment Foll producten.

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant