De impact van zorgvuldige terugplaatsing voor langtermijn succes

Bij Transhair hanteren we een voorzichtige en doordachte aanpak bij haartransplantaties. Onze expertise richt zich op het herstellen van je haardos met een focus op toekomstige haaruitval. Het is essentieel om niet te veel grafts in één keer te transplanteren, vooral op jonge leeftijd. . We gebruiken de internationaal erkende Norwood-schaal om je huidige situatie en toekomstige haarverlies in te schatten. Op basis van deze schaal en persoonlijke vragen over kaalheid in de familie, maken we een plan gericht op je eerste haartransplantatie. Dit helpt ons niet alleen om je eerste behandeling succesvol te laten verlopen, maar ook om vooruit te kijken naar hoe je haarverlies zich verder zal ontwikkelen. Zo kunnen we bepalen hoeveel grafts we in de toekomst nodig hebben en zorgen we ervoor dat je donorgebied niet uitgeput raakt.

Belang van nauwkeurige plaatsing

Voor iets zo belangrijk als je haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom uitsluitend gespecialiseerde artsen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en geven je altijd een persoonlijk advies. Jouw behandeling vindt plaats in een rustige omgeving op Landgoed Wagenberg in Vlijmen (nabij Den Bosch), uitgevoerd met de bewezen technieken.

Een natuurlijk resultaat vereist dat haarzakjes in de natuurlijke groeirichting worden geplaatst. Tijdens onze vrijblijvende haaranalyse onderzoeken we niet alleen waar haarverlies optreedt, maar ook de kwaliteit van het donorgebied, de dichtheid van de haarwortels en de algehele gezondheid van je hoofdhuid. Deze grondige aanpak helpt ons een nauwkeurig beeld te krijgen van jouw haarsituatie. Hierna kunnen we een op maat gemaakt behandelplan voor je opstellen dat gericht is op het herstellen en versterken van je haar.

Optimaal gebruik van donorhaar

Bij Transhair begrijpen we dat het donorhaar een beperkte, maar een cruciale bron is. Daarom kijken we zorgvuldig naar de capaciteit en kwaliteit van je donorgebied. Iedereen heeft een andere haarstructuur, zoals fijn, dik, golvend of kroeshaar. We analyseren deze eigenschappen om te bepalen hoeveel grafts veilig verwijderd kunnen worden. Dit garandeert maximale dekking en esthetisch aantrekkelijke resultaten zonder het donorgebied uit te putten. Ons doel is om altijd een natuurlijk ogend resultaat te behouden en te voorkomen dat er kale plekken ontstaan waar geen haar meer zal groeien

Waarom kiezen voor Transhair?

Bij Transhair profiteer je van jarenlange ervaring en expertise in haartransplantaties. Onze artsen zijn specialisten die zich volledig richten op haartransplantaties en haarverbetering. We investeren voortdurend in technologieën en voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen voor kwaliteit. 

Onze Voordelen:

  • Meer dan 25 jaar ervaring in haartransplantaties: onze artsen hebben nieuwste technieken mede ontwikkeld en gebruiken deze om het beste resultaat te bereiken.
  • Meer dan 27.000 succesvolle behandelingen: onze specialisten voeren uitsluitend haartransplantaties uit, waardoor ze experts zijn in hun vak.
  • Levenslange garantie: we bieden een levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren dankzij onze ervaren specialisten en geavanceerde technieken.

Laat een haaranalyse doen

Bij Transhair krijg je antwoord op al je vragen voordat je een haartransplantatie ondergaat. Of je nu wilt weten of je geschikt bent voor een transplantatie, welke methode het beste voor je is, hoeveel grafts je nodig hebt, wat de kosten zijn, of wat je kunt verwachten van de behandeling, wij staan klaar om je te helpen.

Ervaar zelf het verschil van nauwkeurigheid en eerlijk advies. Plan een gratis consult voor blijvend natuurlijke resultaten. Plan je consult!

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant